Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Randizok egy csajjal holnap,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizok egy csajjal holnap, de nem tudok aludni a tudat miatt h kicsi a farkam. Szerintetek kicsi?

Figyelt kérdés
14,5 mivan ha kiröhög vagy ilyenek?:S nagyon állva 15. :S nagyon fosok h mivan ha elküld:S
2011. aug. 5. 03:39
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Fogd fel! Nem neki kicsi a pénisze! A tiéd nagy. Szerintem túlzottan is! A te barátnőidnek lehet hogy ez volt a legjobb méret, de nem minden nőnek ez az ideális. Sok lány/nő van akinek már fáj az ekkora mérettel a szex és nem is lehet nekik tövig betolni, mert ahogy a ti péniszetek sem egyforma hosszú, úgy a mi hüvelyünk sem ugyanazon hosszúságú. Nem a gyomrunkig tart ám. Úristen! Lehet hogy agyoniskolázott vagy, de azt gyanítom hogy nem egy gimnáziumban (egy jobb félében legalább is) érettségiztél, mert a biológiai, anatómiai ismereteid meglehetősen hiányosak a nyilatkozataid alapján. Szakközéppben sem ártana tanítani bioszt úgy látom.
2011. aug. 5. 15:13
 32/51 anonim ***** válasza:

Viszont valami epito jellegu dolgot is mondanod kellene a kisebb peniszu fiuknak, nem 67%-os??

Mert azt te is belatod, hogy azzal a tudattal nem lehet normalis, kiegyensulyozott, harmonikus eletet elni, hogy a KOZEPES meretu penisszel semmire sem fog menni, nem fog kelleni senkinek, a lanyok ki fogjak dobni, osszesugnak majd a hata mogott, nem igaz?! Ilyen tudattal, hogy lehet bizni a jovoben?? Ennel onbizalomrombolobb, pesszimistabb, keserubb, kiabrandultabb es cinikusabb "eletbolcsesseget" nem is mondhatnal...

Mit javasolsz akkor? Ne ismerkedjen soha? Vonuljon szerzetesnek? Vagy ha egyszer, neadjisten veletlenul megis megprobalna baratnot szerezni, keszuljon fel, hogy csak csalodni fog, meg fogjak alazni, ki fogjak nevetni, ki fogjak dobni???

Es hangsulyuzom: KOZEPES meretu peniszrol van szo, megcsak nem is kicsirol!!!!!

Ezek utan mit mondanal neki??

2011. aug. 5. 15:17
 33/51 anonim ***** válasza:

Ha tudnád, hogy milyen környezetből jövök, milyen diplomám van, akkor nem beszélnél nekem az anatómiáról :) Úgyhogy ezen csak mosolygok.

Én sose fogok lefeküdni a kérdezővel, engem igazán nem érdekel, hogy mekkora neki, ő kérdezte meg, én meg segítettem neki. Amit én mondtam, az az, amit a nőktől tudok, megosztottam vele, mert egy nő sose lesz olyan őszinte hozzá, sose fog ilyen nyíltan beszélni vele erről a kérdésről, mint én. Ha véletlenül mégis, akkor nagyon sértőnek fogja találni, mert felkészületlenül éri és leblokkol egy életre.

2011. aug. 5. 15:20
 34/51 anonim ***** válasza:

Építő jellegűt is írtam, csak azt érdekes módon senki sem olvasta el, mert arra nem lehet sárt dobálni, mert az igaz.

Kell egy lány, aki nem a szexet tartja a legfontosabbnak az életben, esetleg még szűz, nincs viszonyítási alapja, nagyon szerelmes a srácba valami miatt.

A kérdező, ha levetkőzi a gátlásait (mert a kérdést nem véletlenül tette fel, hanem azért mert szorong), akkor még az élet sok más területén sikeres lehet, csak ne hagyja, hogy a kis péniszméret miatti frusztráltsága, ami már most megvan (mert már most is "fosik, hogy kiröhögik"), szóval ne hagyja, hogy a személyiség fejlődését rossz irányba terelje. Ne legyen megkeseredett, ne legyen nőgyűlölő, ne gyűlöljön másokat, amiért szebb barátnőjük van, ne kezdjen menekülni, mert ez elől nem lehet elfutni. Ne igyon sokat buliban, hogy feloldódjon, keressen élhető megküzdési stratégiákat. Ne hagyja, hogy a kis péniszméret tovább rombolja a személyiségét, egy elviselhetetlen emberré tegye.

Úgy gondolom, hogy amit éles nyelvvel megfogalmaztam fentebb, az ugyanezt tartalmazza, csak ahhoz kell egy kis intelligencia is, hogy valaki ezt lássa, és ne legyen szüksége egy ilyen lelkizős szövegre, hogy motiválva érezze magát.

Lazítson a kérdező, a 14 centi akkor sem lesz nagyobb, ha idegeskedik és haragszik önmagára és a partnerére. Nem éri meg.

2011. aug. 5. 15:28
 35/51 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen környezetből jössz apukám, de ha olyanból amit sugallsz akkor ennyire fogalmad lehetne a hüvelyről meg a péniszről. Pláne hogy életed egyik fő célja hogy még sok-sok nővel lefeküdj. Attól hogy a szüleid orvosok az nem jelenti azt hogy te is az vagy:D
2011. aug. 5. 15:33
 36/51 anonim ***** válasza:

Van igazsag abban, amit mondasz, tenyleg fontos, hogy ne legyen senki nogyulolo, irigy, bunko es igazsagtalan masokkal, de ez fuggetlen attol, hogy kinek mekkora a penisze, ez mindenkire igaz!

Abban pedig szerintem nincs igazad, hogy a 14-15 cm-es peniszt kovetkezetesen kicsinek hivod, nevezzuk inkabb kozepesnek!

Mert ilyen alapon akar a tiedet is nevezhetnenk kicsinek, hiszen egy 25 cm-eshez kepest a 20 is kicsi...

2011. aug. 5. 15:36
 37/51 anonim ***** válasza:
Jó ez már a szavak kiforgatása mindenki részéről, zárjátok le szerintem magatokba.
2011. aug. 5. 15:39
 38/51 anonim ***** válasza:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:36

Félreérted őt:D A 20 cm-es a jó:D Ami annál kisebb az nem jó semmire, ami nagyobb... Hát olyan meg valószínű nem is létezik.:D Olyat még nem látott a világ:D

2011. aug. 5. 15:40
 39/51 anonim ***** válasza:

Anatómiai ismereteim olyan szinten vannak, amiről neked fogalmad sincs. Mondom, nem ismersz, de osztod az észt. Már régen nem a kérdésre válaszolgatsz, hanem engem akarsz kikezdeni.

A kérdezőnek anatómiailag nincs rendellenessége, a 14 cm nem sok, de neki nem ez okozza a problémáját, hanem az, hogy ő ezzel nem elégedett.

Engem kóstolgathatsz, de a kérdést, amit feltett a kérdező, azt figyelmesen elolvasva rájössz, hogy neki önmagával van baja. Olyan dolog ez, mint amikor egy nő a melleivel elégedetlen, és haragszik önmagára, szorong, haragszik a nagymellűekre, és még a partnerére is gyanakodva néz. Az a különbség, hogy a kis mellű nő elmehet plasztikai sebészhez, a kérdező pedig nem. Ezt fizikailag, anatómiailag sose fogja leküzdeni. Pszichésen kellene feldolgozni.

Erről beszélek már régen, de ti még mindig csak azzal vagytok elfoglalva, hogy én hányasra szigorlatoztam anatómiából.

Ez nem egy anatómiai kérdés. Aki olyan kérdést tesz fel, mint a kérdező, annak a lelki egészsége nem áll jól.

Az nem kérdés, hogy a 14 az kicsi, kicsi, mert vannak sokkal nagyobbak. Az, hogy itt megértő válaszolók állítják, hogy nem kicsi, az nem teszi semmissé a tényt, hogy a kérdező és a barátnője is tudja, hogy vannak nagyobbak. Ez pedig mit okoz nála?

2011. aug. 5. 15:42
 40/51 anonim ***** válasza:

Aha, akkor ezek szerint ket kategoria van: nagy penisz es kis penisz...

Egyebkent meg azzal, hogy te azt allitod, hogy a 14 cm kicsi es ennel minden - ismetlem - MINDEN lany nagyobbra vagyik (mert nyilvan te szemelyesen ismered az osszes magyar lany vagyait es igenyeit...), eppen hogy tovabb rombolod az onbizalmat, nem gondolod??

Amig pedig a szorongasait taplalod, hogyan vetkozze le a gatlasait??

2011. aug. 5. 15:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!