Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizok egy lánnyal már 3 hete, a 2. hét után mondta meg hogy a volt pasijánál szokott még aludni. Mióta a srác tud rólunk, féltékenykedik, csaj viszont azt mondja, már lezárta. Szerintetek mit csináljak?
Ne randizz vele többet. Milyen már, hogy a volt pasijánál alszik? Lehet majd megkérne téged is amikor már együtt vagytok, hogy hagy aludjon ott, légyszíííí
Vagy beszéld meg vele..
Tekintsd alapértelmezettnek a lány verzióját, miszerint ez egy lezárt dolog, hisz ő áll hozzád közelebb. Ebből kiindulva kérdezd meg tőle, hogy szerinte miért féltékenykedik a srác, ha már vége van. Biztos azért, mert az érzelmei ettől még nem múltak el (a volpasinak), szóval vesd fel a lánynak, hogy ha esetleg megpróbálna a csávóval beszélni, hogy ne szekáljon titeket ezzel, próbálja meg magában rendezni a dolgot, mert ezzel a viselkedéssel mindenkinek árt, magát is beleértve, visszakapni úgysem fogja. Meg esetleg ha nem aludna folyton nála, lehet, hogy könnyebben elfelejtené a srác..
Ha véletlenül a csajod nem mondott igazat, vagyis még nincs teljesen vége, az úgyis kiderül. Lényeg, hogy te legyél egyenes és őszinte, és ezt várd el tőlük is.
Második válaszolónak:
Mivel 5 éve együtt vannak,illetve a lány munkahelye megköveteli hogy ott aludjon a srácnál,így nem zavar a dolog,inkább az a kellemetlen,hogy többször találkoztam a lánnyal,a mi városunkban,és megjegyezte hogy a srác bent van a városban,és nem szeretné hogy találkoznánk,hogy ne legyen balhé....Tehát nem tehetek mást,türelmesnek kell lennem..Úgy érzem..Kezd kialakulni a lány iránt a szívemben érzés,de rajta azt érzem,hogy távolságtartó még mindig.Kérdés: Szerinted mi az ideális idő amíg türelemmel kell elnéznem a helyzetet?
A második vagyok.
5 éves kapcsolatot nem könnyű lezárni, pláne lakásügyileg. És az, hogy ott alszik, nem feltétlen jelenti azt, hogy bele is ül a pélóba.
Ettől függetlenül szerintem nem várakozni kellene, hanem megkérdezni a csajtól, hogy érti, hogy "balhé lenne". Miért lenne balhé? A srác nem tud róla, hogy már nem járnak? Nyilván tud róla, de ezek szerint ettől függetlenül terrorizálja? Ha igen, nehogymár hagyja magát! Ilyen agresszor a srác? Joga van eldönteni a csajnak, kivel jár, ha már nincsenek együtt! Szóval szerintem üljetek le, és szép nyugiban tisztázzátok ezt, és jussatok valamire. Nem kéne, hogy a srác ügyet csináljon abból, hogy a volt csaja kivel jár, még akkor se, ha még szereti, le kell tudni rendeznie magában értelmesen, vagy ahogy akarja, de másoknak ne ártson vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!