Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy van duci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy van duci csajok is észre se vesznek, lenéznek mert van rajtam túlsúly? Pedig nem sok.

Figyelt kérdés
Arcommal semmi baj, állítólag jóképű vagyok...nem vagyok igénytelen, kedves vagyok velük...ducibb csajok panaszkodnak h senkinek sem kellenek, vagy csak kihasználják őket...ne csodálkozzanak ha macisabb fiúkat észre se veszik -.-" Azért röhej... 18/F
2011. aug. 4. 11:37
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
38%
26F Azért nem minden csaj van ezzel így...Van aki tisztában van azzal, hogy mi a neki való, és mi a lehetetlen. Nem akar minden duci csaj tökéletes csávót, mert neadjúristen akkora arca van, mint neked...
2011. aug. 4. 12:42
 32/65 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy qrva típusú, eszednél vagy ember? azért, mert nem te jössz be egy nőnek ne qrvázd le légyszives!

A sértettség beszél belőled, megértem, de azért ez durva.

Én sem utasítok el egy nőt, akin van egy pár kiló felesleg, még kifejezetten szexi is tud lenni, ha nagyon szép az arca emellett.

De az ember már csak ilyen, magát nem látja, nem ismeri fel, hogy mik a lehetőségei, azért a kövér lányok is szép férfiakra vágynak, mint a karcsúak.

Meg kell változni és nem sírni, hogy nem néz rád egy lány sem.

Nekem sose volt ilyen problémám, jóképű, intelligens, a nőket tisztelő, izmos férfi vagyok. Nem azért lettem ilyen, hogy csajozni tudjak, hanem azért, mert így tetszek magamnak. Az, hogy bejövök a nőknek, az csak kellemes mellékhatás :)

26/F

2011. aug. 4. 12:45
 33/65 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező: dehogynem a külső érdekel téged... hiszen olyan fogalmakat használsz, mint jóképű, kövér, duci, macis.

A te fejedben semmi más nem jár, csak a külső, csak éppen nem pozitív, hanem negatív értelemben.

26/F

2011. aug. 4. 12:47
 34/65 A kérdező kommentje:
meg a röhejes közízléssel ellentétbe szerintem vannak rajtam kívül emberek akik inkább sokak szerint kevésbé szép, de kedves és imádnivaló párt választanak aki nekik úgyis a legszebb lesz, és szerintem az ilyenekbe lehet beleesni nem a műnőkbe..műmacsókba...vagyis ebbe reménykedek...
2011. aug. 4. 12:47
 35/65 A kérdező kommentje:
a qrva típust a nagyképű műnőkre értettem...bocsi ha valaki félreértette...
2011. aug. 4. 12:49
 36/65 A kérdező kommentje:
és igen..a saját külsőm érdekel...azért...
 37/65 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem van remény :P
 38/65 anonim ***** válasza:
Ne haragudj 26/F, 22/L vagyok, a ducik táborából.... kicsit úgy érzem, hogy lenézed azon férfiakat, akik nem olyan tökéletesek mint te, ha tudni akarod, én pl a mackó típust kedvelem, talán pont azért, mert én sem vagyok tökéletes, másrészt nekem tényleg a belső értékek számítanak inkább, mindig azok számítottak
2011. aug. 4. 12:53
 39/65 anonim ***** válasza:
58%
26F 12:42 vagyok, és én is hasonlóan gondolkodom, mint 22L, bár már kifejtettem, csak átnéztél rajta, nem baj, már megszoktam. :P
2011. aug. 4. 12:56
 40/65 anonim ***** válasza:

A sokak által emlegetett plasztikcicákkal én még nem találkoztam. Sok az igényes nő, de a 99% az természetes szépség.

És a fejükben is van valami, a többség bizony nagyon talpraesett, okos és kedves is. Az is egy buta előítélet, hogy aki szép, az qrva, beképzelt, buta, aki pedig túlsúlyos, annak hirtelen kinő a lelke, az agya és olyan kedves lesz, hogy lehetetlen nem szeretni.

Én azt tapasztaltam, hogy a kövér, csúnya nők sokkal sértettebbek, kiegyensúlyozatlan a lelkük, bosszúállóak.

Mert a testi hibájuk miatt irigykednek másokra, ez pedig megmérgezi a lelküket.

Azt még hozzátenném, hogy csalfák is. Én két ilyen túlsúlyos lánnyal is összekeveredtem egyéjszakás kalandban. Mindkettő azért csalta a barátját, mert magának akarta bizonyítani, hogy ő is meg tud szerezni bármilyen férfit, akármilyen kövér, és mindenkire tapadtak. Én is éltem a lehetőséggel. Egy szép, lelkileg kiegyensúlyozott nő meg nem adja le magát ennyire tapasztalatom szerint, nincs szüksége erre, van tartása.

Szerintem próbálkozz szép lányoknál is, mert sose tudhatod, hogy melyik a normális, melyik a "qrvás".

Szóval a szép lányokkal szemben se legyenek negatív előítéleteid.

26/F

2011. aug. 4. 12:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!