Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy van duci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy van duci csajok is észre se vesznek, lenéznek mert van rajtam túlsúly? Pedig nem sok.

Figyelt kérdés
Arcommal semmi baj, állítólag jóképű vagyok...nem vagyok igénytelen, kedves vagyok velük...ducibb csajok panaszkodnak h senkinek sem kellenek, vagy csak kihasználják őket...ne csodálkozzanak ha macisabb fiúkat észre se veszik -.-" Azért röhej... 18/F
2011. aug. 4. 11:37
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
70%

én is a ducibb csajok táborát erősítem sajnos...

de sosem választottam párt külső alapján, mindig a belső értékek érdekelnek (mindenki azt mondja, hogy elsőre a külsőt nézi meg, ez nálam az ápoltságban kimerül), szóval van remény!

2011. aug. 4. 11:48
 12/65 A kérdező kommentje:
csak kevés a kivétel, de h van ilyen az is jó jel :)
2011. aug. 4. 11:50
 13/65 anonim ***** válasza:
50%

hány cm hány kg?

"nem vagyok igénytelen"

amúgy nekem a """"macis""""-azaz dagadt- a legtöbbször igénytelenséget és tunyaságot takar. Mi lesz veled 50 évesen alacsony tesztóval?

Amúgy ez az igény dolog olyan, hogy nagyon sok ember, aki nem néz ki olyan jól, azért nem néz rá az átlagos/csúnyácska pasikra/csajokra, mert nekik jobb kell ennél, amivel azt akarják bizonyítani, hogy ők ugyan mégis jól néznek ki, kellenek a szebbeknek is. Persze ilyenkor szokott sokszor a forever alone hangulat bejönni a képbe;)

2011. aug. 4. 11:51
 14/65 anonim ***** válasza:
70%

ez megint a régi móka, hogy egyesek szerint a túlsúly igénytelenséget jelent, hát pedig elég sokszor nem! nem akarok ezen veszekedni.

Legyél ápolt, tiszta, és önmagad! Ha nem vagy elégedett magaddal, tegyél ellene, ha tudsz, ennyi. Mást nem tehetsz, ha egyébként normális vagy, akkor fogsz találni valakit!

22/l

2011. aug. 4. 11:54
 15/65 A kérdező kommentje:
jogos...am igényest ápoltságra, higiéniára értettem...mert azért az alap szerintem...és hát igen...Forever Alone :'( xD de 1x csak vége ennek a "nekem jobb kell" játéknak :) mikor 20. alkalommal használják ki...
2011. aug. 4. 11:56
 16/65 anonim ***** válasza:
én eddig egyszer tettem meg, másfél év után, és ott sem az alkat volt a "váló ok" minden más, a viselkedése, s a gondolkodásmódja, hja és az igénytelensége
2011. aug. 4. 11:59
 17/65 anonim ***** válasza:
Mert minden lánynak csak a külső számít, akkor is, ha tagadják. Fogyj le, különben sose lesz nőd!
2011. aug. 4. 11:59
 18/65 A kérdező kommentje:
akkor ezvan... :/
2011. aug. 4. 12:06
 19/65 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó előtti, nincs igazad!!!! Szerintem a fiúk válógatósabbak, és nagyobbak az igényeik. Nem lehet minden csaj vékony, nagymellű, szőke, hosszúcombú, meg minden egyszerre...
2011. aug. 4. 12:09
 20/65 anonim ***** válasza:
Ja, az előzőt 1159nek szántam
2011. aug. 4. 12:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!