Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy van duci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy van duci csajok is észre se vesznek, lenéznek mert van rajtam túlsúly? Pedig nem sok.

Figyelt kérdés
Arcommal semmi baj, állítólag jóképű vagyok...nem vagyok igénytelen, kedves vagyok velük...ducibb csajok panaszkodnak h senkinek sem kellenek, vagy csak kihasználják őket...ne csodálkozzanak ha macisabb fiúkat észre se veszik -.-" Azért röhej... 18/F
2011. aug. 4. 11:37
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:

vééégre :-) valaki egyet ért velem

Pasiknak nem kell annyit küzdeniük, mint a nőknek, de ez van.

2011. aug. 4. 12:15
 22/65 A kérdező kommentje:
bocsi de pl engem rohadtul nem érdekel mekkora a melle, nem kell hogy hosszú combú..stb..legyen...kb annyi érdekel hogy aranyos, kedves legyen és ő is úgy érezzen mint én...
2011. aug. 4. 12:28
 23/65 A kérdező kommentje:
csak ti buktok a nagy arcú bunkókra...akkor nem kell csodálkozni :S
2011. aug. 4. 12:29
 24/65 anonim ***** válasza:
100%
Nem is neked szántam, ha észrevetted, de ha már itt tartunk, a te kérdésed is általánosítás, mert én pl nem vok ilyen.
2011. aug. 4. 12:30
 25/65 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kifejezetten tetszik ez az alkat xD bár én nem vagyok annyira dagi csaj :D Mondjuk nekem mindegy hogy duci e a pasi vagy nem, ha arcra helyes, meg normális is akkor nyert ügye van :)
2011. aug. 4. 12:31
 26/65 A kérdező kommentje:
jó bocsi, tudom hogy nem nekem szántad...de sajna csak ezt látom...:S
2011. aug. 4. 12:32
 27/65 anonim ***** válasza:
100%

Üdítő kivétel vagy akkor kedves kérdező, és te pont ilyen üdítő kivételeket keresel, mint Te magad vagy :-) Szóval nyugalom, meg lesz az áhított lány :D

Lennék pár évvel fiatalabb :-)

Bár nekem is a saját korosztályomban kell keresgélnem :-)

Hajrá :-)

2011. aug. 4. 12:33
 28/65 anonim ***** válasza:
75%

A duci csajok sem vakok, ők is szépet szeretik, látják, hogy vagy te, meg vannak a rendes testalkatúak. És a fejükben meg sem fordul, hogy ők kövérek és nekik talán alább kellene adni az igényeket. Ahogy a kövér férfiak is megnézik a modell lányokat, és meg sem fordul a fejükben, hogy semmi esélyük náluk.

Az ember magával szemben nem objektív.

Szerintem az a röhej, hogy téged nem vesznek észre a lányok. Aki csak állítólag jóképű és mellette kövér, az nem tudom mire számít. Annyi jóképű, izmos és intelligens srác szaladgál az utcán, hogy bőven van miből válogatni akr egy kövér lánynak is.

26/F

2011. aug. 4. 12:33
 29/65 anonim ***** válasza:

Szerintem az nem baj, ha a lányok a jobbakat választják, az a baj, hogy ez téged nem motivál arra, hogy megváltozz.

Te is nyilván szívesebben választanál egy szép lányt, mint egy kövéret...

26/F

2011. aug. 4. 12:35
 30/65 A kérdező kommentje:
12:33 Neked is hajrá, sok sikert :) ...és engem nem érdekel a külső annyira...ha máshogy néznék ki akkor se a qrva típusú csajok érdekelnének...meg nekem tetszik ha 1 csaj husisabb :) de igazából minden alkat tetszik, ami nem szélsőséges nagyon :)
2011. aug. 4. 12:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!