Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem lesz semmi? :S /bövebben lent /

18 évesen....
Aki nem tud rendesen védekezni, annak miért kell szexuális életet élni?! -.-'

ne bunkózzatok már szerintem így is éppen elég gondja van
én drukkolok neked h ne legyen semmi de legközelebb azért jobban vigyázzatok

Ne törődj a bunkókkal... Tény, hogy felelőtlenség volt, de ne ess teljesen kétségbe. Mi a párommal majdnem egy hónapot szeretkeztünk végig védekezés nélkül, úgynevezett megszakításos módszerrel. (Erre lehet, hogy majd én is kapok egy-két "szép" kommentet, de nem érdekel. Mondjuk mi mindenképp megtartottuk volna a babát, ha teherbe estem volna.)
Csak azért írtam le, hogy legyen egy ellenpélda is, ne csak az ijesztgetés, hogy milyen kevéstől is teherbe lehet esni. Mindenesetre tényleg vegyél egy tesztet, az a biztos... Szorítok, hogy ne legyen semmi gond. (:
22L

01:37
Kapsz kommentet.
Mi is csináltuk a párommal úgy egy hónapig, nem lett semmi. Egy dolog viszont mindig megtörtént velem minden lánynál: Miután lefeküdtünk, biztosan késett nekik legalább 1 hetet. A harmadik ilyen alkalomnál már nem is izgultam.

Ahj.. világvége kommentárok :) nyugi, én is csináltam már megszakításossal , láss csodát, ha vigyáztok , (van ugyan) de kevés az esélye, hogy "baj " történjen. De azért ne legyen rendszeres. Biztos ami biztos.
Jöhet nekem is akkor a leugatás..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!