Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ugye nem lesz semmi? :S...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem lesz semmi? :S /bövebben lent /

Figyelt kérdés
julius 21.én vesztettem el a szüzeségem. nem volt nálunk gumi szoval a nélkül csináltuk.. de nem sokáig berakta, egy olyan 5percig csináltuk majd kivette mert hát ugye semmi védelem nem volt. majd egy kicsit szájjal kényesztettem majd megint berakta egy olyan 5-6 percre.. utána kivette és szájjal elégitetem ki.. most az lenne a kérdésem, hogy ugye most ennyi ideig hogy bennem volt védekezés nélkül nem leszek terhes meg semmi ugye?? elég tapasztalatlan vagyok e téren mivel nem rég vesztettem el a szüzeségem.. ráadásul meg kellet volna jönnie vasárnap.. köszönöm a válaszokat. 18/L
2011. aug. 3. 21:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Gratulálok a gyermekedhez.
2011. aug. 3. 21:31
 2/21 anonim ***** válasza:
73%

sajnos nagyon felelőtlenek voltatok és simán lehetsz terhes nem csak akkor eshetsz teherbe ha beléd élvez

szerintem vegyél 1 tesztet vagy menj el nőgyógyászhoz

2011. aug. 3. 21:33
 3/21 anonim ***** válasza:
58%
Lehetsz terhes simán, megvan rá minden esély. Vegyél tesztet, menj nőgyógyászhoz, csináltass abortuszt.
2011. aug. 3. 21:35
 4/21 anonim ***** válasza:
58%
Az egyáltalán nem számit, hogy meddig csináltátok. Mert vannak olyanok, akik szinte azonnal elmennek, vagy rá pár percre, hogy elkezdődik az aktus. Másik dolog, védekezés nélkül esélyes, hogy rossz vége legyen, mivel az "előnedvben" is lehet sperma. Mindenképp látogass meg egy nőgyógyászt. 19F
2011. aug. 3. 21:36
 5/21 anonim ***** válasza:
75%

Ez kicsit kemény volt első, de sajnos jogos...

Tényleg elég felelőtlenek voltatok. Ha nem tudtok védekezni, ne csináljátok. Ennyi.

Szóval igen.. teszt + nőgyógyász.

2011. aug. 3. 21:37
 6/21 anonim ***** válasza:
58%
Ez vagy baba lesz, vagy kamu...
2011. aug. 3. 21:45
 7/21 A kérdező kommentje:
mi kamu?
2011. aug. 3. 21:45
 8/21 anonim ***** válasza:

elég nagy az esélye, hogy terhes lettél

de ezt csak teszt és nőgyógyász tudja megállapítani

egy óvszer kb 100 forintba került volna, aki ezt is sajnálja a biztonsága érdekében, arra már inkább nem is mondok semmit

2011. aug. 3. 21:47
 9/21 anonim ***** válasza:
Semmi, csak ugy lett megfogalmazva az egész, hogy olyan kamubeütése van. Csak mert olyan nyugodt vagy a helyzethez képest. Mármint, én már rég intézkedtem volna a dologgal kapcsolatban... Mivelhogy nem volt gumi, és együtt voltunk. Szaladtam volna azonnal 72 órás tablettáért. De lehet tévedek, akkor bocsi.
2011. aug. 3. 21:52
 10/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező már ne szaladjon sehova, mert az árt a gyereknek a méhében.
2011. aug. 3. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!