Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiaknak már semmi dolguk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak már semmi dolguk. Bővebben lent (? )

Figyelt kérdés
Láttam már itt sok olyan kérdést, hogy minden a nő dolga, ő szül, ő menstruál... És akkor mi (férfiak) jöttünk azzal, hogy a mi dolgunk a kezdeményezés, a párválasztás. Ez így rendben is volt. De ahogy elnézem a mai fiatalokat, már a kezdeményezés is a lány dolga. Akkor nekünk már semmi dolgunk nincs?
2011. júl. 26. 15:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
De, ilyen hülye kérdéseket kiírni gyik-re :D
2011. júl. 26. 15:27
 2/21 anonim ***** válasza:
xD
2011. júl. 26. 15:28
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

"De ahogy elnézem a mai fiatalokat, már a kezdeményezés is a lány dolga"

Ez a baj!

A mai fiatalság egy tutyimutyi szar nemzedék.

2011. júl. 26. 15:29
 4/21 tifike válasza:
a fiuk kocsogok
2011. júl. 26. 15:30
 5/21 anonim ***** válasza:
48%

"Ez a baj!

A mai fiatalság egy tutyimutyi szar nemzedék."

"a fiuk kocsogok"

hát igen, a gyk-s értelmiség megmondja a tutit

2011. júl. 26. 15:39
 6/21 anonim ***** válasza:
Szerintem sok nő örülne, ha átvennéd a menstruálást a feladatai közül :-P :-D
2011. júl. 26. 15:45
 7/21 anonim ***** válasza:

"hát igen, a gyk-s értelmiség megmondja a tutit"

Mit csináltok a párkapcsolatok terén?

Mert lassan tényleg a csajoknak kell a fiút leszólítania. Igaz van olyan fiú, aki ilyenkor sokkot kap és meg sem mer szólalni. Csak bambán néz, aztán pedig arrébb sétál.

2011. júl. 26. 15:47
 8/21 anonim ***** válasza:
A fiúk dolga a megfelelő háttér megteremtése arra az esetre ha összejönne egy lánnyal és az szülne neki egy babát akkor ne haljanak éhen. A jelenlegi gazdasági helyzetben és az elmúlt 20 év vezetőinek köszönhetően ez közel sem egyszerű feladat és teljes embert kíván :)
2011. júl. 26. 15:53
 9/21 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok: én spec 22 vagyok, 8tól fél5ig dolgozom, aztán 7től 9ig van egy plusz melóm, hétvégenként pedig projectmunkákon veszek részt azért, hogy meglegyen a lakás stb. Emellett necces ám csajozni, de nem igazán szólít le egy lány se... :D
2011. júl. 26. 15:55
 10/21 anonim ***** válasza:
Ne rögtön a családalapítással kezdjük már. Oda el is kell jutni valahogy. És ezen az oldalon lévő kérdések többsége az odáig való eljutást firtatja. Ott kezdenek gondok lenni. (akinek nem inge...)
2011. júl. 26. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!