Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiaknak már semmi dolguk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak már semmi dolguk. Bővebben lent (? )

Figyelt kérdés
Láttam már itt sok olyan kérdést, hogy minden a nő dolga, ő szül, ő menstruál... És akkor mi (férfiak) jöttünk azzal, hogy a mi dolgunk a kezdeményezés, a párválasztás. Ez így rendben is volt. De ahogy elnézem a mai fiatalokat, már a kezdeményezés is a lány dolga. Akkor nekünk már semmi dolgunk nincs?
2011. júl. 26. 15:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

De nagyon is van dolgunk, mindig jól kell kinéznünk, konditerem, jó ruhák, kozmetikus, fodrász, hogy tetsszünk a lányoknak és odajöjjenek, ez meg rengeteg pénz mindig formában lenni.

21f

2011. júl. 26. 15:57
 12/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem úgy tünik, hogy nem lenne semmi dolgunk.Igaz hogy a nők szülnek, esetleg főznek és mellette meg ledolgozzák a 8 orát is viszont mi is mint férfiak kell értsünk mindenhez, mindent megszereljünk, talpraesettek legyünk, minnél több pénzt hozzunk a házhoz,legyünk akrobaták a csábitásban, az ágyban és igy nagyjából mindenben.
2011. júl. 26. 16:30
 13/21 anonim ***** válasza:

"A mai fiatalság egy tutyimutyi szar nemzedék."

Mindennek van egy oka.

2011. júl. 26. 16:32
 14/21 anonim ***** válasza:

"Akkor nekünk már semmi dolgunk nincs?"

Én örülnék ha nem lenne:P

2011. júl. 26. 16:36
 15/21 anonim ***** válasza:
hol élsz te ba*dmeg? ha ilyen balf*sz közösségben élsz gyere sajnállak..
2011. júl. 26. 17:10
 16/21 anonim ***** válasza:

Sokszor nőnek kell leszólítania a pasit, a nőnek kell kezdeményezőnek lenni szexuálisan, a nőnek kell udvarolni, meghódítani a pasit, aztán ha családot alapítanak a nőnek kell ellátnia a házimunkát, szülnie, nagyobb részben a gyereknevelést vállalnia, de emellett neki is kell dolgoznia. A férfinek egyedül az a dolga, hogy lehetőleg neki is legyen munkahelye, mert úgy azért könnyebb.

A pasik ráadásul sokszor azzal jönnek, hogy ez így jó és igazságos. Meg hogy ez az egyenjogúság, amit a nők akartak.

De nekem senki ne mondja, hogy ezt a helyzetet egy férfi, aki valóban férfi, élvezi. Szerintem egy férfias férfi igényli, hogy ő hódítsa meg a nőt, ő legyen az irányítóbb a kapcsolatban, hogy biztonságot teremtsen a családjának, hogy a nő valamennyire felnézzen rá.

2011. júl. 26. 17:44
 17/21 anonim ***** válasza:

"Sokszor nőnek kell leszólítania a pasit, a nőnek kell kezdeményezőnek lenni szexuálisan, a nőnek kell udvarolni, meghódítani a pasit"

Érdekes én ilyet nem tapasztaltam.Mindig én kellett udvaróljak csajoknak csomó elutasitás is volt, mindig én kellett kezdeményezzek a szexben (pedig kellet neki), passzivitás mesterfokon a részükről.Az udvarlásról meg csak annyit, hogy jelezzetek ha bejövünk nektek, ne mind járjatok fennhordott órral...Annyiszor bámulok csajokat akik bejönnek és meg csak rám se néznek, pedig jóképünek,jóstilusunak tartanak az ismerőseim...Hát a csudába, ha annyi csaj önbizalomhiányos, félénk, gátlásos hogy még az emberre se mer nézni akkor minek mennék én oda.Tehát minimum szemezés.

2011. júl. 26. 17:57
 18/21 A kérdező kommentje:

Előző!

Azt írtad, hogy bámulod a csajokat, és ők rád sem hederítenek. Miért? MIt hittél? Gondolatolvasók? Ha nem kellessz nekik, akkor nem, ne minket hibáztass.

2011. júl. 29. 11:17
 19/21 anonim ***** válasza:

Azért van így hogy a nőnek kell udvarolni mert ha egy férfi udvarol akkor több ezerszer utasítják el mire lesz barátnője, addigra ezektől a kudarcoktól elmegy a kedve mindentől, egy nőnek meg könnyebb, őt szinte senki nem utasítja el vagy csak kevesen, mert a nők sokkal de sokkal válogatósabb, szóval a nők válogatóssága miatt van az egész semmi más miatt.

Én is itt vagyok 21 évesen jól szituált pasiként aztán hiába udvarolok bárkinek is, elhajtanak, de ezt a nők nem tudhatják hiszen ők nem csajoznak, ők koptatnak.

21f

2011. júl. 29. 20:48
 20/21 A kérdező kommentje:

Kedves Előző!

EZért nem értelek Titeket, pasikat. MIt tegyenek a nők, ha nem tetszel nekik? Hát akkor persze, hogy elhajtanak. EZ a gond.

Ha elhajtunk Titeket, akkor szidod az egész nemet.

HA pedig Veletek maradunk úgy, hogy nem tetszetek Nekünk, akkor meg szintén mi vagyunk a hülyék, akik játszottak az érzéseitekkel.

Akkor Tőled, mint férfitól kérek segítséget: MIt tegyünk? Egyik sem jó nektek, akkor? KÉrlek válaszolj :)

2011. júl. 30. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!