Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak már semmi dolguk. Bővebben lent (? )
De nagyon is van dolgunk, mindig jól kell kinéznünk, konditerem, jó ruhák, kozmetikus, fodrász, hogy tetsszünk a lányoknak és odajöjjenek, ez meg rengeteg pénz mindig formában lenni.
21f
"A mai fiatalság egy tutyimutyi szar nemzedék."
Mindennek van egy oka.
"Akkor nekünk már semmi dolgunk nincs?"
Én örülnék ha nem lenne:P
Sokszor nőnek kell leszólítania a pasit, a nőnek kell kezdeményezőnek lenni szexuálisan, a nőnek kell udvarolni, meghódítani a pasit, aztán ha családot alapítanak a nőnek kell ellátnia a házimunkát, szülnie, nagyobb részben a gyereknevelést vállalnia, de emellett neki is kell dolgoznia. A férfinek egyedül az a dolga, hogy lehetőleg neki is legyen munkahelye, mert úgy azért könnyebb.
A pasik ráadásul sokszor azzal jönnek, hogy ez így jó és igazságos. Meg hogy ez az egyenjogúság, amit a nők akartak.
De nekem senki ne mondja, hogy ezt a helyzetet egy férfi, aki valóban férfi, élvezi. Szerintem egy férfias férfi igényli, hogy ő hódítsa meg a nőt, ő legyen az irányítóbb a kapcsolatban, hogy biztonságot teremtsen a családjának, hogy a nő valamennyire felnézzen rá.
"Sokszor nőnek kell leszólítania a pasit, a nőnek kell kezdeményezőnek lenni szexuálisan, a nőnek kell udvarolni, meghódítani a pasit"
Érdekes én ilyet nem tapasztaltam.Mindig én kellett udvaróljak csajoknak csomó elutasitás is volt, mindig én kellett kezdeményezzek a szexben (pedig kellet neki), passzivitás mesterfokon a részükről.Az udvarlásról meg csak annyit, hogy jelezzetek ha bejövünk nektek, ne mind járjatok fennhordott órral...Annyiszor bámulok csajokat akik bejönnek és meg csak rám se néznek, pedig jóképünek,jóstilusunak tartanak az ismerőseim...Hát a csudába, ha annyi csaj önbizalomhiányos, félénk, gátlásos hogy még az emberre se mer nézni akkor minek mennék én oda.Tehát minimum szemezés.
Előző!
Azt írtad, hogy bámulod a csajokat, és ők rád sem hederítenek. Miért? MIt hittél? Gondolatolvasók? Ha nem kellessz nekik, akkor nem, ne minket hibáztass.
Azért van így hogy a nőnek kell udvarolni mert ha egy férfi udvarol akkor több ezerszer utasítják el mire lesz barátnője, addigra ezektől a kudarcoktól elmegy a kedve mindentől, egy nőnek meg könnyebb, őt szinte senki nem utasítja el vagy csak kevesen, mert a nők sokkal de sokkal válogatósabb, szóval a nők válogatóssága miatt van az egész semmi más miatt.
Én is itt vagyok 21 évesen jól szituált pasiként aztán hiába udvarolok bárkinek is, elhajtanak, de ezt a nők nem tudhatják hiszen ők nem csajoznak, ők koptatnak.
21f
Kedves Előző!
EZért nem értelek Titeket, pasikat. MIt tegyenek a nők, ha nem tetszel nekik? Hát akkor persze, hogy elhajtanak. EZ a gond.
Ha elhajtunk Titeket, akkor szidod az egész nemet.
HA pedig Veletek maradunk úgy, hogy nem tetszetek Nekünk, akkor meg szintén mi vagyunk a hülyék, akik játszottak az érzéseitekkel.
Akkor Tőled, mint férfitól kérek segítséget: MIt tegyünk? Egyik sem jó nektek, akkor? KÉrlek válaszolj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!