Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A kérdés csak nőknek szól!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés csak nőknek szól! Vállalnátok a prostituált életet, a gyors és könnyű pénzkereset reményében?

Figyelt kérdés
Lehetőségetek nyilna jobb anyagi feltételeket teremteni magatoknak és pár év múlva abba is hagynátok. El tudnátok viselni az ezzel járó megaláztatást csak azért, hogy jobban éljetek? Eltudnátok utána számolni a lelkiismeretetekkel és mintha mi sem történt volna a tükörbe nézni?
2011. aug. 3. 14:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:

utolsó: örülök neki és megbecsülöm. és soha senkit nem ítélek el AZÉRT, mert nem adatott meg neki. és azt is leírtam, h mindenki a saját sorsáért felelős, tehát azt tesz az életével, amit akar. tudom, hogy kerülhetek rossz helyzetbe, de ha azt hiszed, másnak könnyebb, akkor tévedsz. mindenkinek megvan a saját problémája, és senkiét nem kell lenézni, csak mert nem tűnik olyan vészesnek elsőre. csak ezt kellene megérteni és nem ráhúzni azt a maszlagot, hogy másnak annyival könnyebb.

utolsó előtti: milyen könnyű és ragyogó élet. :) az ilyenen tényleg igazán csak mosolyogni tudok, még sajnálni se tudlak... de valaki persze beéri kevesebbel :)

2012. jan. 14. 23:10
 72/72 Alexandra78 válasza:
Bármikor vállalnék, szerintem ez nem erkölcs kérdése vagy ilyesmi, hanem ez is egy munkalehetőség és ki kell használni. Mivel jól nézünk és szükségünk van pénzre akárez is egy megoldás lehet, arra, hogy pénzt szerezhessünk. Egyik munka sem könnyű és senki sem mondta, hogy ez is az, de mindennek megvannak a maga szépségei és szörnyűsége, így ennek is. Az életben mindig csak elviselünk dolgokat, így ezt is el lehet viselni. De senkinek nem kötelező ezt választania. Bár én bevallom, hogy szívesen végeznék ilyen munkát.
2013. dec. 29. 16:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!