Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A kérdés csak nőknek szól!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés csak nőknek szól! Vállalnátok a prostituált életet, a gyors és könnyű pénzkereset reményében?

Figyelt kérdés
Lehetőségetek nyilna jobb anyagi feltételeket teremteni magatoknak és pár év múlva abba is hagynátok. El tudnátok viselni az ezzel járó megaláztatást csak azért, hogy jobban éljetek? Eltudnátok utána számolni a lelkiismeretetekkel és mintha mi sem történt volna a tükörbe nézni?
2011. aug. 3. 14:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
64%

Nem tudsz megsérteni, hiába próbálkozol. Lepereg rólam :)

A szakmámban nagyon jó vagyok, és folyamatosan fejlődök, a cégem hosszú távon számít rám, stabil az állásom, a főiskolán végig nagyon jól tanultam és két idegen nyelvet beszélek felsőfokon (angol, német), angolból üzleti nyelvvizsgám is van, nem mintha erre akarnék felvágni. Az, hogy emellett mivel kerestem meg a megélhetésemhez a pénzt, az nem tesz buta libává.

Nem mondom, hogy minden örömlány ilyen utat futhat be, de azért sokan csinálják és nem azért, mert ne érné meg nekik.

Ja és jelenleg kapcsolatban élek :P Boldogan.

2011. aug. 3. 19:13
 32/72 A kérdező kommentje:
Pároddal megosztottad a múltad?
2011. aug. 3. 19:16
 33/72 anonim ***** válasza:
64%

Természetesen tud róla, már akkor jó barátok voltunk, amikor még csináltam, de nem vendégem volt, vagy ilyesmi :)

Neki is volt sok barátnője előttem, nekem is volt sok férfi az életemben előtte, csak kicsit más körülmények között.

Úgyhogy ha megszűnne a munkaviszonyom, akkor is csak elméletileg mennék vissza az örömlány bizniszbe, mert mellette nem akarok. De ha ő nem lenne, és nem lenne jövedelmem, akkor nyilván ez lenne a kézenfekvő döntés. De ez csak elméleti fejtegetés...

Ugyanúgy, ha neki nem lennék én, akkor ő is csajozhatna, amennyit akar, de ez az eset szintén nem áll fenn.

2011. aug. 3. 19:54
 34/72 napietus ***** válasza:
37%
nem feküdhetsz le mindig minden főnököddel, főleg a barátod mellett, és főleg később. én azért írtam, hogy ezért egyszer megszívod, mert a férjem rúgott már ki beosztottat (mérnököt, nem pénzügyest akikből Dunát lehet rekeszteni), mert ilyen dolog derült ki róla (égő volt, üzleti partner jegyezte meg, hogy "nem is gondoltam volna, hogy ilyen komoly cég prostikat futtat" férjem nem értette, rákérdezett, akkor mondta a manusz, hogy hát itt ül a szomszéd irodában). nem gonoszságból, azért, hogy ne rontsa a cég hitelét.
2011. aug. 4. 07:20
 35/72 anonim ***** válasza:
54%

Az általad kitalált üzleti partner meg honnan ismerte az ex-örömlány alkalmazottat? Csak nem vendége volt?

Milyen álszentek is a férfiak, elsősorban a párod.

Feltéve, hogy nem kitaláltad ezt az egészet, mert nagyon úgy hangzik...

Nyugi, az életemmel minden a legnagyobb rendben van, semmi nem hiányzik, semmitől sem félek, a múltamat nem szégyellem, a szakmámban jó vagyok, fejlődök és vannak lehetőségeim, párom, családom.

2011. aug. 4. 10:57
 36/72 anonim ***** válasza:
56%

napietus NINCS IGAZAD!

Ennyi erővel az összes prostikhoz járó undorító szemét pasit is ki lehetne iktatni, mert sokkal undorítóbb az a személy, aki család mellett prostizik,vagy akár egyedülállóként, mint aki prostituált!!!

Egy ribanc pasi sosem változik! Le akar fektetni mindenkit, megzsarolja szexszel az alattvalóit, szóval tetű dolgokat művel.

Egy exprosti nő aki elérte a céljait, miért ne lenne jó munkaerő? Ez nem jelenti azt, hogy lefekszik a kuncsaftokkal!

Azért eléggé undorító, hogy a nőket mindenhol diszkriminálják és a faszik meg csinálhatják a botrányokat!

Azért már vegyétek észre az igazságtalan kettős mércét!

Ugyanolyan megvetendő az a főnök, aki szexért ad magasabb pozíciót, VAGYIS EZZEL ZSAROLJA A NŐKET! Mert gondolom pasikat nem fektet meg, azok csak úgy megkapják a pozíciót! Ilyenkor kell diktafon a zsebbe és kirúgatni a faszt!

2011. aug. 4. 11:32
 37/72 napietus ***** válasza:
58%

de, a vendége volt :D egyébként tleg igazságtalan a világ, hogy ezt nem vetik meg az emberek, de ez van. csak azért írtam, hogy vigyázz, nehogy kitudódjon. kicsi ez az ország...én ilyen múlttal inkább külföldön, de legalábbis az ország másik felében vállalnék munkát, úgy talán kevesebb eséllyel futok össze olyanokkal, akik tudják a dolgot.

egyébként az én életemben nagyon sokszor történt már olya, hogy találkoztam emberekkel, akikhez már a múltban közöm volt, de teljesen más szituációban (pl. mikor a férjem bemutatott a sógornőmnek, megdöbbenve ismertünk egymásra. évekkel azelőtt egy cégnél dolgoztunk, névről nem, de arcról ismertük egymást). ezért is írtam, hogy kis ország ez...

2011. aug. 4. 11:38
 38/72 A kérdező kommentje:
Te ajánlottad fel a szolgálataidat a főnöknek vagy ő hozta fel?
2011. aug. 4. 12:08
 39/72 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

Én nem ítélkezek egyáltalán. Ha valakinek tényleg nincs más lehetősége,akkor csinálja,és keresse meg vele azt a tőkét,ami kell neki a jövőbeli életéhez.

Egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy manapság sok fiatal lány,egyetemista illetve főiskolás is fogad ilyen típusú férfi vendégeket.Egyszerűen szörnyű nyomorúság van ebben az országban.

És már régebben is ebben volt a nagy pénz.

Most mondhatnám azt,hogy kezdve Elizabeth Taylortól,Marylin Monroe-n át az összes színésznőig illetve hírességig valamilyen szinten benne voltak a szexpiparban.

És igen nyugodtan ideszámíthatjuk azt,aki képes lefeküdni a főnökével az állás betöltése érdekében,és azt is,aki csak éppen egy lakásra szeretne magának gyűjteni,vagy a gyerekeit eltartani,mert nincs hozzá jó családi háttere,férje stb.

Én nem ítélek el semmit és senkit.

Egy a lényeg,hogy tényleg csak az tud belőle sérülés(főleg lelki sérülés)nélkül meglenni, aki kellően erős mentalitással,céltudatossággal rendelkezik,mint az a hölgy,aki említette,hogy most boldog élete van,van párja,jó állása,diplomája és 2 nyelvvizsgája.Igen így is meg lehet csinálni.

Sajnos ott van a másik oldal is,aki emellett rászokik a drogokra,mert nincs ehhez már gusztusa,és tönkremegy lelkileg,és a végén már nem költ másra csak a legjobb ruhákra,és kocsikra.(sok híresség van ilyen).

Szóval van különbség a között,hogy valaki luxusszínvonalon akar élni,és louis vuiotton cuccokat venni,és az között,aki csak egy átlagos színvonallal megelégszik és majd később abbahagyja és jobb élete lesz.

Ha nekem nem lettek volna olyan szüleim,akik tudnak támogatni anyagilag,de mindenképp szerettem volna egy diplomát stb-it,akkor lehet én is elgondolkoztam volna a kérdésen!

N.

2011. aug. 5. 17:17
 40/72 .Daniel. ***** válasza:
Nem rossz, nem rossz. Én sem vagyok a krvaság ellen ha mellette valaki építi az életét meg minden. Viszont az szerintem más helyzet ha van egy jó teste a tiniluvnyának egész gyerekkorában nem tanul és úgy megy cidázgatni pénzért. Buta, tudatlan és ostoba "nők". Az egyik kedves hölgy válaszolónak pedig üzenem hogy attól hogy szidja a főnököket meg a férfiribancokat még semmi nem fog megváltozni. Az értelmetlen idegeskedésnek semmi értelme inkább nézze a dolgok jó oldalát: ha amúgy a teste nélkül nem kapná meg az állást melyik a jobb? Félretolni egy estére a női becsületünket vagy nem megkapni az állást? Persze nem azt mondom hogy ez így jó is de ha változást szeretne tegyen érte, én kegyednek szurkolok :)
2011. aug. 5. 17:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!