Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A kérdés csak nőknek szól!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés csak nőknek szól! Vállalnátok a prostituált életet, a gyors és könnyű pénzkereset reményében?

Figyelt kérdés
Lehetőségetek nyilna jobb anyagi feltételeket teremteni magatoknak és pár év múlva abba is hagynátok. El tudnátok viselni az ezzel járó megaláztatást csak azért, hogy jobban éljetek? Eltudnátok utána számolni a lelkiismeretetekkel és mintha mi sem történt volna a tükörbe nézni?
2011. aug. 3. 14:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
66%
NEM, mert rendes munkával is keresek eleget, a barátom is keres, nem vagyunk rászorulva és pár év nem kis idő. 20L
2011. aug. 3. 15:33
 12/72 napietus ***** válasza:
0%

nem, először is mert undorító, hánynék magamtól, másrészt annyit nem lehet vele keresni, hogy abból egész életedben megélj. márpedig ezzel akár mindjárt el is kapálhatod magad.

29/N

2011. aug. 3. 15:37
 13/72 anonim ***** válasza:
60%
15:17 es igen sok ilyen lány van rengeteg olyan is aki meg nem ilyen és aki meg ilyen az meg valszeg nem ír úgyhogy nincs jogod ítélkezni mások felett attól h rengeteg ilyen nő van és az is kerülhetett kényszerprositúció alá meg nem tudhatod milyen nyomorból tör ki vagy h nevelték h nőtt fel attól még a nők nagyrésze nem csinálná és én sem ja és nem vagyok bulik.urva sem sőt bulizni sem járok és nem csak a nők 2%a nem buliku.rva nagyon sok normális is van csak azt ti nem veszitek észre mert megbújnak a többi között meg otthon maradnak olyan is van h a kiközösített réteget foglalják el.A válasz a kérdezőnek meg az h nem akkor még takarító is szivesebben lennék bár rem nem azért mentem gimibe h az legyek.
2011. aug. 3. 15:38
 14/72 anonim ***** válasza:
54%
Nem is az a lerosszabb h undorító hanem h küzd le a szégyenérzeted meg nemibetegségek meg amiket csinálnak veled el kell viselni meg légyegében egy árucikket csinálsz magadból.Bármilyen becsületes munka jobb ennél.Ettől viszont még nem vetem meg őket mert nem tudhatom mi miatt lettek szexgépek lehet nem is önszántukból de mondjuk nem is sajnálom őketmert az ő döntésük volt akinél már tudom h rákényszrítették azokat viszont nagyon.
2011. aug. 3. 15:45
 15/72 anonim ***** válasza:
10%
egyébként kérdezhetek valamit te azért kérdezel ilyet mert strici vagy?
2011. aug. 3. 15:48
 16/72 anonim ***** válasza:
65%
Kalandra sem tudom rávenni magam, tehát legfeljebb azért vállalnám, hogy ne haljak éhen, luxusért nem.
2011. aug. 3. 15:48
 17/72 anonim ***** válasza:
69%

Én csináltam kicsit több, mint két évig főiskola alatt. Béreltem lakást, ott, amit az évfolyamtársaim meg se engedhettek volna maguknak egyedül, adtam fel hirdetést és beindult az üzlet. Semmi megalázó nincs benne, annyi pénzem volt, hogy el tudtam magam tartani, félre tudtam tenni belőle, fizettem az albérletemet, tudtam mellette tanulni, azzal feküdtem le, akivel akartam, nem az utcáról estek be hozzám férfiak, senki nem kényszerített semmire, sose aláztak vagy támadtak meg. Most más területen dolgozok, de ha nem lenne munkám, egy hónapon belül megint azt csinálnám, mert ilyen könnyű pénzkereset nincs még egy.

El sem tudjátok képzelni, hogy mennyi főiskolás, egyetemista lány dolgozik ebben a "szakmában".

Nem csak a legfeltűnőbb bulizós libák, hanem azok, akikről el sem tudnád képzelni, akik ott ülnek melletted előadáson, vagy a könyvtárban és még csak nem is extra szépek.

Csak Budapesten több száz ilyen fősulis, egyetemista lány van. ELTE, Corvinus, BGF stb. minden fősuliról vannak és jól keresnek, különben nem csinálnák. A szüleik meg vidéken nem is sejtik, hogy a kislányuk mivel foglalkozik, én sem buktam le sose, bár édesanyám szerintem sejtette, hogy a pénz, amit otthonról kapok, az semmire nem elég Pesten, de inkább nem kérdezett semmit. Ja, és nincsenek stricik, vagy ilyesmi, senki nem szedett el tőlem egy fillért sem.

2011. aug. 3. 15:54
 18/72 anonim ***** válasza:
67%

15:54 vagyok megint

itt fentebb írták egyesek, hogy biztosan kényszerítik a lányokat...

hát nem, a prostituáltak 99%-a önszántából lesz prostituált, mert vagy nem ért máshoz, vagy kell a pénz, vagy tanul és emellett dolgozni elég nehéz és ez a legkönnyebb módja a pénzkeresetnek

senki nem azért csinálja, mert szereti, de nem sok olyan lány van, aki leköpné magát a tükörben emiatt

ez is egy munka, megvan a rutin, bár élvezni sosem élveztem, de nem is alázott meg a dolog, nem bántottak, nem történt semmi durva, mert durva dolgokat nem vállaltam

Ez egy műsor, amit eljátszottam a partnereimnek, hogy örömet okozzak nekik, ők meg ezért fizettek, azt hitték, hogy kielégítettek, mert nyögtem és hullámzott a testem, nekik ez kellett, én megadtam nekik.

Nemi betegséget sose kaptam, mert már régen feltalálták az óvszert. Voltak visszajáró partnereim is, stabil fizető vendégek, akikre lehetett számítani, hogy minden hónapban fizetés után bejelentkeznek.

Abbahagyni nehéz volt, mert utána jött az államvizsga bizonytalanság, a diplomás pályakezdés, de szerencsére jól alakult minden, annyit nem keresek, mint örömlányként, de a tanult szakmámban van fejlődési lehetőség. Ha megszűnne a munkahelyem, akkor gondolkodás nélkül újra feladnék egy hirdetést és kezdeném megint.

2011. aug. 3. 16:05
 19/72 anonim ***** válasza:
60%
Nem azt írtam h biztos kényszerítik hanem azt h lehet h kényszerítik mert ilyen jelenség is sajnos van egyébként tudom h inkább ők azok akik beállnak maguktól.Sőt én sem köpném le magam emiatt leírtam h miért nem csinálnám
2011. aug. 3. 16:12
 20/72 napietus ***** válasza:
7%
azért 16:05-ös, amikor majd lesz egy új főnököd, akiben régi kundsaftodra ismersz, vagy meghallja egy barátjától, mi is vagy, az ciki lesz. nagyon. egy magára valamit is adó cég sem tűr meg a dolgozói sorában krvákat.
2011. aug. 3. 16:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!