Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A kérdés csak nőknek szól!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés csak nőknek szól! Vállalnátok a prostituált életet, a gyors és könnyű pénzkereset reményében?

Figyelt kérdés
Lehetőségetek nyilna jobb anyagi feltételeket teremteni magatoknak és pár év múlva abba is hagynátok. El tudnátok viselni az ezzel járó megaláztatást csak azért, hogy jobban éljetek? Eltudnátok utána számolni a lelkiismeretetekkel és mintha mi sem történt volna a tükörbe nézni?
2011. aug. 3. 14:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
80%

az utolsó két válaszoló vitájához annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy szerintem mindkettőtöknek igaza van, ne próbáljátok a másikat meggyőzni, mert egyetérteni sose fogtok. csak fogadjátok el, hogy ez egy olyan kérdés, amire nincs objektíven helyes vagy helytelen válasz, csak szubjektíven.

a kérdezőnek meg azt szeretném mondani, hogy én olvastam csernus könyvét, vagy legalábbis megpróbáltam elolvasni, de olyan stílusban fogalmazza meg a mondanivalóját, hogy le kellett tennem, mert kb 3 fejezet után olyan szinten felhúztam magam rajta. meg van róla győződve, hogy egyes egyedül neki lehet igaza, és hogy azért, mert ő egy bizonyos fajta nővel találkozik az életben, MINDEN EGYES nő pontosan olyan. azon kívül úgy gondolja, az egyedüli módja az életnek az, ahogy ő azt jónak látja, és mindenki, aki nem úgy él, az szenved, maximum nem tud róla. nála egysíkúbban gondolkodó 'pszichológust' nehezen tudnék említeni. persze, egyet lehet vele érteni, de ne fogadjuk már el szentírásnak azt, amit mond...

2011. aug. 9. 15:14
 62/72 A kérdező kommentje:
Nem kell elfogadni és nem kell Szentirásnak tekinteni, amit leír és ha nem is olvastad végig akkor ne is mondj róla véleményt. Én elolvastam, szétnéztem magam körül, a világban és magamban is és szerintem nagyon is igaza van. Amúgy valószinű több emberrel foglalkozott szakmai karrierje során, mint te és nem a szeméyes párkapcsolatait irja le, ahogy nem is a nőit, hanem a pácienseiről ír. :) Szóval azt hiszem van miből levonnia a konklúziót, nem csak a hasára ütött és elmondta szerinte milyenek a nők, férfia, a párkapcsolatok, stb. :)
2011. aug. 9. 15:21
 63/72 anonim ***** válasza:
nem azt mondom, hogy nem a pácienseit írja le, de talán épp ez a probléma: mivel ő pszichológus, nyilván beteg emberekkel foglalkozik. viszont ezért még nem kellene úgy gondolnia, hogy csakis ilyen emberek - mert nem csak a nőket szidja, a férfiakat is - szaladgálnak a világban. egyébként igen, körülnéztem magam körül, magamban, a családomban, és azt látom, hogy az emberek 90%-a nem ilyen... ja, és pszichológiát tanulok :)
2011. aug. 11. 13:00
 64/72 A kérdező kommentje:
Szerintem meg pont az emberek 90 százaléka ilyen. Nem tanulok pszichológiát mégis ezt látom.
2011. aug. 11. 14:11
 65/72 anonim ***** válasza:
Ne haragudj kérdező, a rólam felvázolt elméleted már ott megbukik, hogy nem vagyok és nem voltam prostituált. Sőt, nem is leszek.
2011. aug. 11. 16:31
 66/72 anonim ***** válasza:

08-11 13:00-nak válaszolva:

Kétlem, hogy te pszichológiát tanulsz, mert akkor tudnád, hogy a pszichológus nem foglalkozik beteg emberekkel, a pszichiáter viszont igen, Csernus meg pszichiáter. A pszichológus egy bölcsész szakot végzett el, a pszichiáter meg orvosi egyetemet végzett. Óriási a különbség.

2011. aug. 16. 20:17
 67/72 anonim ***** válasza:
19%
buta kis tinik!!! azt hiszitek az élet habostorta!!! ne itélkezzetek már úgy, hogy a szüleitek szép házában vagy támogatásukból, szeretetükböl éltek!!!! van pénz dögivel, elvagytok, tudtok tanulni, tudtok bulizni,jól éltek, egyetlen gondotok, hogy akit épp kiszemeletetek, épp most húúú de szemét. ennyi az életben a gondotok. amig vannak olyanok is, akiknek széthullot családjuk van, semmi pénz, söt már fiatalon a gyereknek kell segitenie a szülöjét, mert annyira nincs semmije a családnak, még lakása sem!!!! ha egy ilyen lány, mivel se szeretet nem kapott, tanulni se akart, nem is tudott, szerintetetk mi a francból élne???????????? miböl?? minimálbérböl??? és hol???????????? csövezgetni idegenekkel albérlei szobában??? és ha kirugnak, megszünik a melóhely???? ha egy honapot nem fizetsz, már nincs hol élned!!! nincs mit enned!!! UTCA!!!! könnyü itélkezni a kényelmes amerikaifilmeket idézö gyerekszobából. egyet ne felejtsetek. szülök nem mindig lesznek. igaz marad az örökség... , a ház. másnak ez sem jutott. semmi sem!!!!! tudod mi az a semmi????? na, a szüleitek is csödbe mehetnek. akkora ti lehet 40 évesek lesztek, 2-3 gyerekkel, és ki tudja milyen helyzetbe kerültök. mert fiatalon könnyebb az élet. késöbb...., a munkanélküliségben..., ott legyen nagy a szátok!!!!! ott okoskodjatok!!!!!! ott köpjétek szembe a tükröt!!!! nem igy kéne vélekedni olyan emberekröl, akik nem lopnak, rabolnak, gyilkolnak, hanem magukat feláldozva dolgoznak, és probálnak megélni, jövöt épiteni!!!!!! buta tinik vagytok, ennyi. de mindig fordul a kocka, majd meglátjátok!!! akinek meg prosti nincs más lehetösége, kivánom, hogy találja meg a számitásait és néha-néha dobja fel magát szép ajándékokkal, vagy kellemes nyaralással.a többinek meg kuss van, undoritó, ahogy itélkezni tudtok, amit nem is ismertek.
2012. jan. 14. 16:39
 68/72 anonim ***** válasza:

hűűha, de érzékenyen érint valakit a téma :P

elmondom neked, h SOHA nem éltünk jómódban, három testvérem van, és hatan élünk egy két és fél szobás lakásban. kocsink sincs, meg semmi ilyen burzsuj dolog. és e mellett soha nem gondoltam, h más életet szeretnék, gazdagabbat. mert én MÁSt kaptam.

megfelelő értékrendet és szeretetet. egy kezemen nem tudom megszámolni, hány helyen dolgoztam már a 20 évem alatt. és nem pár hetet, azt elhiheted. megbecsülöm a pénzt, pont azért, mert nekünk nincsen.

és tudod mit kedves felháborodott utolsó? én inkább dolgozom többet és keményebben és pakolom az árut és dolgozok tanulás mellett és nyaranta... mint hogy az utcára menjek. mindenkinek nehéz az élete. valakinek könnyebb kifogást találni, valaki a nehezebb utat választja. több idő alatt gyűlik össze a pénz, de nem bánom.

úgyhogy ne oszd itt nekem az igét, hogy saját gyerekszobából amcsifilmeket bámuló gyerek vagyok. (gyerekszobám se volt) mindenki a saját életéért felelős. nem ránk kell dühösnek lenned. hogy mit kezdesz magaddal, az a te gondod. másokat pedig ne szidalmazz, mert semmi jogod nincs hozzá.

2012. jan. 14. 19:01
 69/72 anonim ***** válasza:
:) fullos lakás, jó kocsi, ha kell veszek ujat ha elromlik. dögös cuccok, igazi álom. mellé félretett pénz. és pihengetek, netezgetek egész nap. pár év és megélek, saját válallkozásbol. ja, és nem utca. kényelmes, meleg fütött lakás... :) te meg csak rakodj, és nézz le akit akarsz. kérdezönek meg csak annyit, hogy nem a kuncsaftok nézik le és vetik meg az embert, hanem az ilyen ostoba szégyenérzetre nevelt idióták, csövesek, aztán ezek sirnak, hogy nincs pénz...meg áremelkedés van. én inkább nyaralok egyet hamarosan. nem érdekel senki. az emberek ilyen szánalmasak. amig én jol elvagyok, pénzt keresek, félreteszem (nem keveset, el is ájulnál mennyit..., rekord: egy hét alatt több mint másfél milla... , kedves emberekkel. szevasz.
2012. jan. 14. 20:22
 70/72 anonim ***** válasza:
Aljas itélkezö emberek. Örülj neki utolsó elötti, hogy szeretö, gondoskodó családod van. Emiatt ne itélj el olyanokat, akiknek ez nem adatott meg. És olyat se, aki jó szakma nélkül nem akar nélkülözni. Felnött ember maga dönt a sorsa felöl, ne nézz le senkit!! Még kerülhetsz nagyon rossz helyzetbe! Erre nem is gondoltál még, ugye??
2012. jan. 14. 20:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!