Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak én gondolom úgy, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom úgy, hogy a tizenéves lányok többsége nagyképű?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Nagyon sok lánnyal megismerkedtem. Igényes srác vagyok és emelett sportolok. Azt vettem észre, hogy a korombeli lányok többsége sokkal többet képzel magáról, mint ami valójában van. Gondolok itt a szexuális életre. Pl. sok 16-17 éves lány 20 fölötti barátot keres, mert hogy az ő korosztályukban nincsen egy érett fiú sem. Vagy sok lány egyszerűen azt várja el, hogy a fiú rohangáljon utána, mint valami pincsi. Miért gondolják ezt? Tudom, hogy a fiúk között is van, de engem most ez érdekel.(Tisztelet a kivételnek.)
2011. júl. 31. 21:17
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
Látom őket, mikor összejönnek valakivel, és hogy mennyire szánalmas a kapcsolatuk. Járkálnak a suliba ide-oda, egymás kezét nem merik megfogni, úgy csinálnak, mintha haverok lennének, félnek a lánytól a fiúk, szégyellik, hogy nekik most valaki iránt érzelmeket kell kimutatni, órán meg azt hallom, hogy mögöttem sutyorogják, hogy "b.zdmeg már elegem van az egészből egy hónapja együtt vagyunk és még mindig nem bírtam még megujjazni se...". Nem beszélve arról, hogy szegények még kis csúnyák is. Vékonyak, mert gyorsan nőttek, egy némelyiken látszik, hogy nagyon helyes pasi lesz belőle, ha elmúlnak a pattanásaik, meg egy kicsit emberesednek...
2011. aug. 5. 22:46
 62/67 anonim ***** válasza:

Nehéz az élet....Annyira mások vagyunk mi emberek, annyira máshogy gondolkodunk, de együtt érezni, tolerálni már nem tudunk. Még mindig nem tudom, hogy mi haszna van ennek a kérdésnek...

Biztos nem akar egyikőtök sem hülyével összejönni.

Most így akartok társat keresni vagy, mi??

Mert a hülyéket vagy kiírtani lehet, vagy elnyomni, de a leghumánosabb a tanítani lenne.

Egyedül vagytok, teljesen. Nincs egy másik nemű pár, akit lehetne szeretni, ölelni, aki rajong értetek. Na és?? Most ezek után mi lesz? jobb lesz???

Kit érdekel most komolyan, hogy kinek ki tetszik?? Ha egyszer nem ti, nem erőszakolhatjátok rá magatokat másra. Kerestek vagy változtok, vagy változtattok.

2011. aug. 5. 22:49
 63/67 anonim ***** válasza:
De amúgy azt vettük észre barátaimmal, meg a szüleimmel is, hogy a mai 17-18 évesek sokkal éretlenebbek, mint még akár 2-3 évvel ezelőttiek. Amikor bekerültem ebbe az iskolába, az akkori végzősök közül a fiúk mind fiatal férfiaknak néztek ki, magasak voltak, volt egy férfias testalkatuk, olyanok voltak, mint most a 20-22 évesek. És ahogy én is nőttem, és elballagtak a felettünk lévő évfolyamok, ez egyre jobban változott. Az én osztálytársaim, lassan, pár hónapon belül 18 évesek, és 16-nak néznek ki. Nem tudom, hogy ez a változás mitől következett be. De akik idén ballagtak el, szóval az egy évvel idősebbeknél is már ez volt tapasztalható, hogy alacsonyak, vékonyak, olyan kisfiúsak minden féle tekintetben. De ezt szüleim is észrevették, sőt más szülők is, nem csak mi a "kis csitrik".
2011. aug. 5. 22:50
 64/67 anonim ***** válasza:
Egyébként ez igaz. Én is tapasztaltam, hogy régebben sokkal éretebbek voltak az emberek. Nem az éretlenség taszító egy gyerekben most sem szerintem, hanem az értetlenség, butaság, beképzeltség és ez fiúkra is igaz.
2011. aug. 5. 22:54
 65/67 anonim ***** válasza:
Átvesszük az amcsik és a cigók szokásait. Az elsőt divatból, a másodikat meg az iskola kényszeríti rájuk. a média meg rátesz egy lapáttal..
2011. aug. 5. 22:56
 66/67 anonim ***** válasza:
Napiszar meg a többi mocsok pedig díszít rajtuk.
2011. aug. 5. 23:08
 67/67 anonim ***** válasza:
Nekem van egy hugom. Az ő szavaival élve az h "érett" nem jelenti azt h tényleg érett hanem anyagilag tehetősebb mint ő. az én hugomnak 17 évesen 26 éves barátja volt de az is csak addig volt érett mig el nem fogyott a srác félretett pénze. szóval akkor hogy is van? Keresik az eltartót.
2011. nov. 11. 19:01
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!