Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak én gondolom úgy, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom úgy, hogy a tizenéves lányok többsége nagyképű?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Nagyon sok lánnyal megismerkedtem. Igényes srác vagyok és emelett sportolok. Azt vettem észre, hogy a korombeli lányok többsége sokkal többet képzel magáról, mint ami valójában van. Gondolok itt a szexuális életre. Pl. sok 16-17 éves lány 20 fölötti barátot keres, mert hogy az ő korosztályukban nincsen egy érett fiú sem. Vagy sok lány egyszerűen azt várja el, hogy a fiú rohangáljon utána, mint valami pincsi. Miért gondolják ezt? Tudom, hogy a fiúk között is van, de engem most ez érdekel.(Tisztelet a kivételnek.)
2011. júl. 31. 21:17
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:
70%
Jaaa,nálam is iylen kis k*rvák,néha felrugnám az égig az összeset.
2011. júl. 31. 21:18
 2/67 anonim ***** válasza:

Hát, kicsit konkrétabban is leírhatnád, hogy mi a problémád.

Honnan gondolod, hogy a lányok azt várják, hogy rohanj utánuk, vagy hogy csak sokkal idősebb kell nekik? Ezt mondták?

2011. júl. 31. 21:19
 3/67 anonim ***** válasza:
90%
Mert megtehetik... nézz rá a mai átlag fiúkra. A fele olyan primitív, hogy egy lány simán rá tudja venni amire akarja. A másik fele meg olyan, hogy kétszer kell ránézni, hogy egyszer rájöjj, fiú-e vagy lány. Kicsit fordult a kocka szerintem, egyre többször a nők a kezdeményezők és/vagy irányítók a "kapcsolatokban", amiknek a nagyja inkább mérsékelten érzelemdús szexpartnerkeresés, vagy felvágás a többiek előtt, hogy "háh, nekem is van, és az enyém jobb mint a tied".
2011. júl. 31. 21:21
 4/67 anonim ***** válasza:

Persze ezzel most nem akartam általánosítani és lehúzni az összes fiút (én is az vagyok), bocsi, ha úgy sikerült. Vannak még normálisak és férfiasak, csak fogynak.

(Előző)

2011. júl. 31. 21:22
 5/67 anonim ***** válasza:
50%
Hát örülök hogy ezt kérdezed mert nö vagyok de valahogy együtt érzek veled mert ez a korosztály már nagyon el van eresztve és ezeknek a lányoknak sajnos keményen meg kell mutatni hogy változtatni kellene magukon. Ha egy rendes lányt fogsz ki aki házias is például nem csak sültkrumplit süt akkor azután igenis szaladj mint ahogy kifejezted magad (pincsi kutya) mert valaki megérdemli még akkor is ha nem kéri. De a fent említett nöket sajnos a statisztikák szerint ütik vágják mert ezt érdemlik bár azt nem mondom hogy te is ezt csináld mert inkább jobb az ha elmész mellette.
2011. júl. 31. 21:24
 6/67 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak férfiatlanná váltak, a nők meg rájöttek, hogy sok mindent elérhetnek csak azzal, hogy szétteszik a lábukat nekik. Irányíthatóak, akaratgyengék a fiúk. A lányok legalábbis abban érettebbek, hogy tudják mit akarnak: pénzt. És ők válogathatnak. Mert ritka az olyan lány, aki egyedül marad, de sok fiú van egyedül és mindent megtenne, hogy végre legyen barátnője. Kereslet-kínálat törvénye érvényesül. A nők diktálnak és valójában olyan dolgokat nyújtanak a férfiaknak magas ellenérték fejében (pénz, eltartás, udvarlás, kiszolgálás) amit ingyen, szerelemből kellene tenniük. A nők megízlelték a hatalmat, amit a testük és a szexualitásuk ad nekik és élnek is vele. Mindig lesz egy pasi, aki a tenyerén akarja hordozni őket, nincs vesztenivalójuk.
2011. júl. 31. 21:29
 7/67 anonim válasza:
66%
hát, 17 vagyok, és a csajok tényleg nagyon el vannak eresztve... én is csak nézem, hogy te jóó éég, ezek mit meg nem engednek maguknak, ha fiúról van szó. elismerem, hogy nagyítóval kell keresni az olyan srácot, amilyennek írtad magad, de azért ez nem lenne oka arra, hogy játsszák a dámát. és mindezt azért, mert a fiúk manapság kihasználják a lányokat, és mennek a következőre (tisztelet a kivételnek!). visszavágnak... női emancipáció... hülyeség :)
2011. júl. 31. 21:31
 8/67 anonim válasza:
ja lány voltam :D
2011. júl. 31. 21:32
 9/67 anonim ***** válasza:
Minden azért van, mert az emberek butítva vannak, ezen változtatni kell.
2011. júl. 31. 21:34
 10/67 A kérdező kommentje:

Hát a konyhai dolgokat ne is nagyon emlgessük...Hol vannak már azok a NŐK, akik tényleg tudtak sütni, főzni? Manapság nagyon kevés ilyen van. Aki meg ilyen, annak valóban minden tisztelet kijár.

A 2. válaszolónak írom, hogy igen. Mondták is, meg hallottam is, de még itt is olvastam a GyK-n nagyon sokat. Nem egy olyan kérdés van már itt, hogy a fiatalabb lányok miért az idősebb (20-30) pasikat "keresik". Azt, hogy én rohanjak utána, úgy értettem, hogy pl. az én volt barátnőmnek olyan nagy a büszkesége, hogy ő várja el, hogy egy pasi keresse állandóan. Nálam akkor szakadt el a cérna, amikor rájöttem, hogy mindig én keresem őt. Ő soha nem hívott fel telefonon, vagy írt rám MSN-en vagy hasonlók. Ő soha nem mondta, hogy menjünk ki sétálni vagy akármi más. Tudom, hogy a fiúknak kell kezdeményezni, de ez szerintem elég fura dolog, úgy éreztem magam mintha lelennék sz*rva. Mintha csak egy "zaklató" lennék.

Tény, hogy ez csak egy lány, de ahogy a kérdésben elmondtam, több lánnyal is megismerkedtem és a többség mind ilyen nagyképű volt. A flegmaságról ne is beszéljünk.

2011. júl. 31. 21:36
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!