Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak én gondolom úgy, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom úgy, hogy a tizenéves lányok többsége nagyképű?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Nagyon sok lánnyal megismerkedtem. Igényes srác vagyok és emelett sportolok. Azt vettem észre, hogy a korombeli lányok többsége sokkal többet képzel magáról, mint ami valójában van. Gondolok itt a szexuális életre. Pl. sok 16-17 éves lány 20 fölötti barátot keres, mert hogy az ő korosztályukban nincsen egy érett fiú sem. Vagy sok lány egyszerűen azt várja el, hogy a fiú rohangáljon utána, mint valami pincsi. Miért gondolják ezt? Tudom, hogy a fiúk között is van, de engem most ez érdekel.(Tisztelet a kivételnek.)
2011. júl. 31. 21:17
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:

21:34

Teljesen egyetérek. Az emberek valóban butítva vannak. Csak az a baj, hogy több a h*lye, manipulálható ember mint, az okosak akik tudnának csinálni valamit. De ez szerintem már nem ehhez a témához kapcsolódik. Vagyis csak kismértékben.

2011. júl. 31. 21:39
 12/67 anonim ***** válasza:
Tényleg szomorú, hogy van olyan, hogy csak neked kell kerensi az illetőt. Az nem kapcsolat. ..Most már csak az kérdeses, hogy valóban azért, mert ki akarnak használni téged, vagy azt sem tudják mi az a kapcsolat, ennyi értelem, érzelem nem szorult beléjük, hogy felfogják, hogy nem csők ők léteznek.
2011. júl. 31. 21:44
 13/67 anonim ***** válasza:
55%

"Honnan gondolod, hogy a lányok azt várják, hogy rohanj utánuk, vagy hogy csak sokkal idősebb kell nekik? Ezt mondták?"

Miért te láttál már olyan kis csajt, akit tett is valamit egy kapcsolatért és nem csak az elvárásokat állította fel?

Igen, gyakran ki is mondják, hogy nekik csak idősebb kell. Persze ők 16 évesen már nők, de a velük egykorú fiú, az csak egy gyerekes idióta. Nyilván a 20-asokra kell rámászni, mert nekik van kocsijuk, pénzük stb, a velük egykorúnak meg nincs. Így a 16 éves fiúk kénytelenek a 14 éveseknél próbálkozni, ami megint nem túl szerencsés.

A legtöbb ilyen "érett" ribancot a 20 feletti "barátjuk" csak megdugni szokta, mert komoly kapcsolatra úgy sem jók.

2011. júl. 31. 21:46
 14/67 anonim ***** válasza:

Keményíts be és csak normális lányokkal akarj kapcsolatot. Előbb derítsd ki, hogy milyen a kis csaj. Ha szerinted valami súlyos nagy probléma van vele, esetleg nem lehet vele beszélni normálisna, jobb ha azonnal dobod. Tudom, nehéz normálisat találni...De most mit lehet tenni?

Ha nem a mennyiség, hanem a minőség vezetne, mennyivel szebb lenne. De most mit csináljunk velük????

2011. júl. 31. 21:47
 15/67 anonim ***** válasza:

Az lenne a legjobb, ha örökre egyedül maradnának. Esetleg majd a fájdalom megtisztítja lelküket.

De ti ne szomorkodjatok egy nulla miatt. Hisz azzal nem oldtok meg semmit. Le kell őket szarni, vagy meg kell változtatni a világot.

2011. júl. 31. 21:49
 16/67 A kérdező kommentje:
Igen, itt az utolsó válaszolónak nagyrészt igaza van...Sok tizenéves csaj, azt hiszi magáról, hogy ő már érett nő, miközben még elég messze van attól. Csak az elvárásokat állítják fel, de ők sokkal kevesebbet tesznek egy kapcsolatért.
2011. júl. 31. 21:49
 17/67 anonim ***** válasza:

"Tudom, hogy a fiúknak kell kezdeményezni, de ez szerintem elég fura dolog, úgy éreztem magam mintha lelennék sz*rva."

Sehol nincs az leírva, hogy a nők ne tehetnének semmit. Nekik nem fontos annyira a kapcsolat, hogy megemeljék a s.ggüket? Persze, 100 éve az egyenjogúságért rinyálnak, ami kényelmes nekik azt elvráják (szavazati jog, jobb állás) de ami kényelmetlen azt már nem (kezdeményezés, érzelmek kimutatása)

2011. júl. 31. 21:52
 18/67 anonim ***** válasza:

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:52

Ha nem lenne egyenjogúság, mivel lenne jobb?:)

2011. júl. 31. 21:54
 19/67 A kérdező kommentje:
Persze, természetes, hogy én is inkább a minőséget keresem, nem a mennyiséget. Csak néha már nehéz kiválogatni a jobbat. Főleg azért, mert valójában a szép lányok többsége a nagyképű. Mindenki keresi a legjobbat a számára, csak elég nehéz megtalálni..Főleg a "mai világban".
2011. júl. 31. 21:56
 20/67 A kérdező kommentje:

A 21:52-esnek igaza van.

Ugyanakkor szerintem akkor is egyenjogúság volt, amikor a nők valóban nők voltak. Otthon voltak a gyerekkel, főztek, mostak stb.

2011. júl. 31. 21:58
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!