Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak én gondolom úgy, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom úgy, hogy a tizenéves lányok többsége nagyképű?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Nagyon sok lánnyal megismerkedtem. Igényes srác vagyok és emelett sportolok. Azt vettem észre, hogy a korombeli lányok többsége sokkal többet képzel magáról, mint ami valójában van. Gondolok itt a szexuális életre. Pl. sok 16-17 éves lány 20 fölötti barátot keres, mert hogy az ő korosztályukban nincsen egy érett fiú sem. Vagy sok lány egyszerűen azt várja el, hogy a fiú rohangáljon utána, mint valami pincsi. Miért gondolják ezt? Tudom, hogy a fiúk között is van, de engem most ez érdekel.(Tisztelet a kivételnek.)
2011. júl. 31. 21:17
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:

kérdező írtam már...

kár a gőzért...engem azért dobott a barátnőm mert kicsi a facom meg hogy nem vagyok 1 rámenős fackalap bunkó ezért dobott...

az kell neki,hogy ezzel is felfigyeljenek rá csakis ezért...

kár a gőzért,az emberek mindig változnak,mindig akarnak,gyűlölnek,tisztelnek,utálnak,szeretnek, és ELDOBNAK ezért kár a gőzért.

Csak csinálják azt ami éppen divat....áááá p.csába :

2011. júl. 31. 23:33
 32/67 anonim ***** válasza:

Ugyan már emberek, ez a média szennye. Belenézel a tévébe, vagy fellapozol egy újságot, mindenhol tökéletes alakkal megáldott nőket és izmos férfiakat látsz, akik tele vannak pénzzel, 3 Bugatti várja őket a villájuk előtt, és egy 200.000 forintos Versace öltöny meg se kottyan nekik. A tinir*bancok meg elhiszik, hogy ez az élet, elhiszik, hogy mindenkinek az izmos, gazdag pasik mellett jut hely.

Nekem is van 1-2 ilyen tinir*banc ismerősöm, akik lenéznek, ha nem márkás cuccba vagyok, vagy ha az autóm nem került legalább 20 000 000 ft-ba. Hagyni kell őket, egyszer majd koppannak. Vagy úgy, hogy senki sem jut nekik, mert végig álomvilágban éltek, és kénytelenek lesznek hozzámenni a bűzölgő, dagadt alkoholistához, aki naponta bucira veri őket; vagy az egykori "álompasi" kockás hasából szépen lassan hordó lesz, és a sok hajnalig tartó italozás és napi részegségek miatt csak kukásnak lesz jó. Azokra meg irigyek lesznek, akik a szemüveges, szeplős "hülyegyerekkel" jöttek össze a gimiből, és akik azóta 3 vállalkozást alapítottak.

Erre van egy jó mondásom: lehet, hogy most fentebb vannak egy fokkal, mint én, de lesz még olyan, hogy sírnak az ajtóm előtt... 20 éves férfi vagyok, és már kezdődik is a sírás. ;)

2011. aug. 1. 00:12
 33/67 anonim ***** válasza:

Tény amit leírsz.Undorító és gusztustalan a korosztályunk..Ha szolizol,van kocsid,gyúrsz és márkás ruhákba jársz tapadnak rád a nők..Ha nem,nem.

Ha sok pénzed van bárkit megkapsz.Ha nincs,nem.Fuuj:D

Az egorol..Jóhogy..Akárhányszor bulizni megyünk mindig azokat nézik meg akik minibe vannak.Utánuk szólnak,dícsérik őket.Szóval a nőknek elég egy secsöcsötsesegget takaró ruha,és kap az este folyamán 5bókot minimum:-) Ha heti kétszer jár bulizni az heti 10,havi 40.:-) Ennyi bóktól ti férfiak nem éreznétek jónak magatokat?:-) Aki meg ugye nem ez a tipus alapból ízlésesen öltözködik fel,alapból nem kap annyi bókot,ő aki nem nagyképű.:-) Ebből leszűrhető szerintem, hogy nem csak a minirucis csajokat kell észrevenni:-).

Nekem eddig 1 fiatalabb barátom volt mint én,a többi átlag 3-6 évvel idősebb mint én.Sose a nagyzolás miatt kellett, hanem mert épp ők "illettek" hozzám.Nem a koruktól függően jöttem velük össze, hanem mert így hozta a sors.Egyik kapcsolatom se bántam meg,mert akkor úgy láttam mindent jónak, utólag meg ugye kár bánkódni:-). Nem mondom, hogy a tizenévesek között nincs érett fiú (több barátom is tizenéves volt mellesleg) de tényleg legtöbb esetbe (akár kapcsolat,akár barátság), érezhető a különbség a tizen és huszonéves fiuk között, még akkor is ha csak 2-3év eltérés van..:-) De emberenként változo..:-)

Sose kezdeményeznék.Nem azért mert hercegnőnek érzem magam,hanem mert:

1, Szerintem ez a fiuk dolga.Annyira felcserélődtek a szerepek amugy, legalább ez maradjon már a "régi":S

2, Amugy se díjazom az ilyen buszon,utcán leszólítósdit,mert még egyszer se szólítottak le értelmesen.Ha meg egy társaságba vagyunk úgyis beszélget mindenki mindenkivel,ott nincs is kezdeményező, vagy érzik mindketten hogy "túl" jol érzik egymással magukat, vagy nem.Netes ismerkedésnél meg nem hiszem hogy gondot jelentene egy fiúnak ráírni a lányra hogy szia stbstb tali?...

Sose kezdeményeztem még, mégse vagyok örök szingli.

Egy tizenéves lány.

2011. aug. 1. 01:56
 34/67 anonim ***** válasza:
nem takaró ruha* késő van:-)
2011. aug. 1. 01:56
 35/67 A kérdező kommentje:

Elolvastam a válaszokat. Sok féle véleményt hallottam. Természetesen, mint mindig, jött egy bunkó hozzászoló is. Már megszoktam.

Amint látom, nagyrészt igazam volt, és valóban nagyképű a többség. Naggyából a választ is megkaptam, de azért itt is lennének ellenvetéseim. Pl. amikor írták, hogy egy lány mennyi bókot kap vagy, hogy egy srác csak akkor lehet "sikeres" ha kondizik, szolizik, van autója stb.

A bókokról annyit, hogy én is kapok sokat fiú létemre, persze nem annyit és nem úgy, mint a lányok, de még sem szálltam el. Próbáltam mindig a földön maradni.

Ezen kívűl sportolok, kondizok, igényes vagyok, szoliba ugyan nem járok, de így is elég barna vagyok szerencsére. Valóban ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetem, hogy sok lánnyal összehozott a sors. De mind hiába ha a többséget nem tudom elviselni...

Remélem igaza lesz itt egy-két hozzászólónak, és az ilyen lányok megkapják azt, amit valóban érdemelnek.

2011. aug. 1. 13:00
 36/67 A kérdező kommentje:

A kezdeményezésről annyit, hogy valóban, a hagyomány szerint általában (!) legtöbbször a fiúk kezdeményeznek. De szerintem néha egy lány is odamehet egy fiúhoz.

Számomra az továbbra sem számít kezdeményezésnek, hogy egy lány kiöltözik és szépen néz egy srácra. Ebből kiindulva én is kezdeményezek, mert jól nézek ki és szemezek egy lánnyal...

Sok kapcsolat nem jött létre, csak azért mert a fiú esetleg visszafogottabb volt, és a lánynak meg nagyobb volt a büszkesége, ahhoz hogy ő kezdeményezzen.

Szerintem lassan már ott tartunk, hogy a férfiak küzdenek az egyenjogúságért.

2011. aug. 1. 13:04
 37/67 anonim ***** válasza:

„A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:52

Ha nem lenne egyenjogúság, mivel lenne jobb?:)”

Lássuk csak. Sokkal jobb lenne. Mindig is így volt és a társadalom normálisan működött. Az érzelmek számítottak egy kapcsolatban és nem volt ennyi beképzelt, elkényeztetett ostoba ribanc, akik azt hiszik, hogy nekik mindent szabad. Talán nem dolgoztak a nők annyit, de minden idejüket a családdal és a gyerekkel töltötték, mert ez volt a feladatuk. A kérdés az, hogy beszélhetünk-e igazi egyenjogúságról, mert szerintem az nem az, ha csak a jogokat követelik ki, de a kötelességeket már nem.

„Elárulom mellesleg hogy többségében a lányok szoktak kezdeményezni, ugyanis ők hívják fel magukra a figyelmet ami által a pasi kezdeményezni fog és odamegy.”

Ó a híres női kezdeményezés. Felhúzzátok az egyik szemöldökötöket, elforgatjátok az egyik lábfejeteket, vagy néztek a nagy semmibe és akkor találjuk ki, hogy ti elsöprő szerelemre gondoltok. Ez rohadtul nem kezdeményezés, hiába nevezitek annak.

És szerintem ez csak egy hülye kifogás, mert ti sem hiszitek komolyan. Ha mondjuk kedvesen mosolygok egy lányra – amit te kezdeményezésnek hívsz – mégsem jön oda hozzám, hanem elvárja, hogy én menjek oda.

„Sose kezdeményeznék.Nem azért mert hercegnőnek érzem magam,hanem mert:

1, Szerintem ez a fiuk dolga.Annyira felcserélődtek a szerepek amugy, legalább ez maradjon már a "régi":S

2, Amugy se díjazom az ilyen buszon,utcán leszólítósdit,mert még egyszer se szólítottak le értelmesen.”

Akkor nem ártana, ha valakit végre letisztázná a lányok szerepét is, mert az elvárásokat az nagyon tudják felállítani.

Egyfolytában szenvedetek, hogy nem kelletek senkinek, nem kezdeményez nálatok senki, de azért az utcán, buszon, villamoson, könyvtárban, bevásárlóközpontban azért nem szólítson már le titeket senki. Akkor most mégis hogy van ez?

2011. aug. 2. 01:58
 38/67 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt az egyenjogúságot. Úgy utálom ilyenkor minden hátrányos megkülönböztetést a csajok el akarnak törölni, de az előnyöket meg akarják tartani.

Azt kell észrevenni, hogy egy srácnak és egy csajnak ugyan olyan jogai és lehetőségei van csak azt lehet kihasználni aki hagyja magát. Nem egyszer volt az hogy az egyetemre bementem és egy tanár nem engedett valamit, erre egy jól kinéző csaj mondta hogy majd ő megkéri. Kibontotta a haját ciciigazítás csábos mosoly és a tanár beleegyezett. Vagy amikor a fénymásoló 5 perc múlva zár be akkor nekem nem engedett már másolni, de akkor is egy csaj ismerősöm cici igazítás hajkibontás bement és a srácnak nem volt ellenvetése hogy másoljon.....

Szóval néha az egyenjogúságtól hányingert kapok, amikor már a nők birkózni, meg súlyt emelnek.... borzadály de a férfiak sosem fognak flitteres gatyában szinkron úszni stb stb.

2011. aug. 2. 11:55
 39/67 anonim ***** válasza:

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:58

Ha visszaakarod hozni a régi időt, hogy ne legyen egyenjogúság, akkor elmesélek neked valamit.

Képzeld régen a nők egyáltalán nem kezdmeényeztek a pasiknál. Sőt, volt hogy eladták őket valami vénembernek. biztos kur.va nagy szerelem lehetett és biztos nem voltak megcsalások.

Ez az egyenjogúság meg f..ág. Mindenkinek mindenhez kell, hogy joga legyen. Ha mégsem, akkor diktatúra kell, ami ugyanúgy kiterejd az üres fejű fiúkákra is.

Ha nem lenne ennyi buta, beképzelt, butított, túlérzékeny ember, akkor nem tűnne egyeseknek olyan súlyosnak a helyzet.

Mégis hogy akarjátok, hogy ne legyen egyenjogúság??

Szívesen meghallgatnék erről egy ötletet, hogy vezetnétek mi és mit vártok kötvetkezménynek.

2011. aug. 2. 12:17
 40/67 anonim ***** válasza:
Ebben a rohanó világban, már mindenki éhen hal, aki nem dolgozik és nincs egy rakás pénze. Szóval a nők is rá vannak kényszerülve. Vagy te mit akartok?? A nem olyan szép nők halljanak éhen? Vagy menjenek hozzá egy csúnya pasihoz, csak hogy ne halljanak éhen??
2011. aug. 2. 12:22
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!