Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
51/55 anonim 

válasza:

Egy pasi legyen tökös. Pláne ha kereslet van rá... Le a gatyát és ide azzal a képpel ;) Így honnan tudjam akarok e veled egy jó kis estét eltölteni, ha se azt nem látom hogy helyes vagy-e, és azt se hogy rendben vannak e a dolgok ottlennt ...
52/55 A kérdező kommentje:
felreertitek....nem azzal van a gond h nem merek a peniszemrol kepet kuldeni....az arcomrol nem akarok kepet kuldeni mert nem akarom h minden fele oldalakra fel tegyek es azon rohogjenek...xDha akarjatok a peniszemrol rakok kepet bar sztem ki fogjak torolni a szerkesztok...de arcot csak privatba kuldok;)
2011. júl. 29. 13:42
53/55 anonim 

válasza:

Nem igaz xD Jó akk mutazsd a f*rkad... De akk a felsőtesteddel együtt!!!!!!! De miért tennénk fel akárhova is az arcképed? LÉGYSZI... Muti meeeg! (amugy meg mindenki magából indul ki) Rem te se tetted ki az én képemet akárhova! Én bizok benneéd... te is nyugodtan bizhatnál bennem (ünk) LÉGYSZIIIIII MIND2 KÉPET BELINKELED???? LÉGYSZIIIIII :D
De amugy sztem szerencsés vagy h 2 csajszi is lefeküdne veled (eddig) Csak a szexy hasizmod miatt! Villancs (fa*kat, fejet) És ha ara felé is bejössz tőlem lehet! Vgay legalábbis remélem h bejövök neked :D
Légy tökös és bizz !!!!!!!!!!!!!!!!! Puszy :*
54/55 A kérdező kommentje:
nem benned(tek) nem bizom hanem hanem kitudja ki nezi ezt az lehet jot rohog rajtam azt felrakja napiszarra vagy ide oda + nem szeretnem h ismerosok felismerjenek de a peniszemrol itt a kep a minoseg szar me cam-el csintam es eleg fos a minosegexD de ha kell arc azt csak privibe;) [link]
2011. júl. 29. 14:02
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!