Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/55 anonim 

válasza:

nagyon szép :D ellennék veled egy éjszakára ;) Privátba ha irnál akkor szivesen megismernélek :D 16/L
32/55 anonim 

válasza:

Teljesen fölösleges iylen has ha többin nincs semmi :(
És egyébként meg a test építők nem is nagyon szoktak hasra gyűrni mert fölösleges. Amikor másra pakolsz akkot autómatikusan feszül a has izom, szinte minden gyakorlatnál, és az meg adj az alap izmot a hasra + máshol is lesz valami rajtad nem csak a hasadon.Énis szoktam gyúrmázni, de nekemse nagyon nő a súlyom ... :)
16f
33/55 anonim 

válasza:

nem vagy túl izmos, de ez a has a gyengém sajnos :) szóval hogyha a fejed is benne lenne a képbe és helyes lennél, valószínűleg beléd szeretnék...
17/L
34/55 anonim válasza:
Tudod, más az emberek testalkata. Sokan akármennyit esznek, nem híznak el, én meg napi 3 óra úszás heti 3 kondi + egészséges kajákkal sem tudok fogyni semmit. 14/F
35/55 A kérdező kommentje:
16/l nem enged neked privit irni:S:SxDam melyik megyeben laksz?:O:D
2011. júl. 28. 10:56
36/55 anonim 

válasza:

pest ;) de elmegyek érted bárhova :$ Jaja épp ez az h ha a fejecskéd is látszana és cuki lennél ... megadnám a számom is :DDD
37/55 anonim 

válasza:

És ha tudni akarod akkor masztisztam is rád ^^ :*
38/55 anonim 

válasza:

mind2 válasz én voltam ,,16 éves lány,, :D
39/55 A kérdező kommentje:
2.on meglepodtem xD csak sajna pest eleg messze van...mert en tolna megyei vok...:SxD
2011. júl. 28. 15:14
40/55 A kérdező kommentje:
amugy msn-ed van?:O:D:$
2011. júl. 28. 15:17
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!