Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

nemvagy te véletlenül beteg? a májaddal minden oké? olyan túl sárga ott középen... májbetegségre utal....
24/L

hát nem tudom,de én járok edzőterembe rendesen.és senkinek sincs ilyen hasa és nem hiszem hogy azért mert nem edzenek rendesen:D
általában a kockahas azt jelenti hogy nagyon kicsi a test-zsír százalékod,szóval valami iszonyat vézna lehetsz:D
(persze az ilyen testépítőknek is lehet kockahasa,de a mellizmodból azért le lehet vágni,hogy nem gyúrsz :D)

*.* cici + köldök... meg van lepődve:D
Amúgy szerintem jó úton haladsz. Nem tudom mit bunkóznak páran, nem azt kérdezte h "szexi vagyok,mi?",véleményt várt. Bár ez is vélemény....
Én is edzek,rajta vagyok,h izmosodjak... de nekem a macis pasik jönnek..nem tudok mit tenni:D:D kitartást és szép deifiniált izmokat kívánok!:D

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!