Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/55 A kérdező kommentje:
nem fotobolt:Dam utolso milyen pencsre gondolsz?xD lehet en vok a hulye h nem ertem...xD
2011. júl. 27. 22:51
22/55 anonim válasza:
Ha 1 lány igazán szeret, nem számít hogy csontsovány vagy-e...
Am sztem ne csak hasra gyúrj, bicepszet gyakrabban látják a csajok...
23/55 A kérdező kommentje:
ertem es koszonom az eddigi komikat de meg tobben irjatok pls kivancsi vok mit gondoltok rola..:)
2011. júl. 27. 22:54
24/55 anonim válasza:
Nem vagy túl kigyúrva... Napi 30-40 felülés reggel, meg este, ha izmokat is akarsz
26/55 A kérdező kommentje:
pedig nem az:Delhiheted:D
2011. júl. 27. 22:59
27/55 A kérdező kommentje:
meg ha photoshop lenne mi ertelme a kerdesnekxDha egyszer nem azt mutatom amim van?:O...xD:D
2011. júl. 27. 23:00
28/55 anonim 

válasza:

a hasad jól néz ki, de túl nagy a kontraszt a nemlétező mellizmodhoz képest. 20l
29/55 anonim válasza:
Kezdj el gyúrni! Kar és mell legyen jó, a jóltápláltság (nem a kövérség) jobban kiváltja a nőkből az ösztönt! ;)
30/55 A kérdező kommentje:
enis tudom h hiznom kene 1 kicsit a karomra meg ide oda:S:S eszek is rendesen nem azt mondom h ossze vissza mindent hanem normalisan annyit amennyit kell annyit eszek este nem eszek zsiros kajakat megprobalok mindig egeszsegesen enni de egyszeruen nem tok hizni:S:SXD
2011. júl. 27. 23:17
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!