Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen külsőre a puncitok? 1. salátás 2. kicsit kilógnak a kisajkak 3. babapunci?
Figyelt kérdés
20/F2011. júl. 26. 14:09
61/81 anonim válasza:
A hüvely mérete nem függ össze a p*nci kinézetével.
Nekem 12-13 éves koromig nagyon szép babap*ncim volt aztán azt vettem észre hogy egyre jobban kilógnak a dolgok. Most már olyan mint a 23-as,ha nagyon fel vagyok izgulva akkor 2-szer ennyire kilóg:S
62/81 anonim válasza:
Megkérdeztem barátomat, azt mondta 6 v. 29. :D
20L
63/81 anonim válasza:
Amúgy 18 éves vagyok. Nekem személy szerint semmi gondom nem lenne vele,eddig 1 emberrel feküdtem le,de mindig attól félek hogy ha valami újabb pasi előtt kéne levetkőznöm akkor ő megijedne hogy miért ilyen, mert mondjuk nem tudja hogy ilyen is van. Mint ahogy az egyik hozzászóló írta neki babap*cija van és amíg nem jött az oldalra nem is tudta hogy más fajta is létezik. Attól félek hogy épp egy ilyen fiúval kerülnék össze,aki nem tudja hogy nem csak baba féle van és elriadna hogy mitől ilyen az enyém.
64/81 anonim válasza:
bocs fiu vagyok de barátnőmét megtom mondani, olyan 3as és 9es közti, talán azokhoz hasonlit leginkább, a kilógás meg a 27 hez. szal olyan közepesen lógnak ki neki, iszonyat jó nézni is, de kicsit szégyenlős nemszereti ha nézem :)
65/81 anonim válasza:
Kicsit kilógnak a kisajkaim, ha felvagyok izgulva, akkor eléggé megduzzad és persze nedves... A férfiak azt mondják, hogy nagyon kívánatos a puncim. ;)
66/81 anonim válasza:
nekem a linkből amin 30 fajta van leginkább a 10-es:) szép babapuncim van és a barátom is azt mondja nagyon szép:) 13(14)/L
67/81 anonim válasza:
ja bocs, én is fiú vagyok, és a 8, 9, 18 és 28 az abszolút kedvenc, én ezeket látom a legszebbnek, a páromé afféle aranyközép út a "baba" felé és teljesen meg vagyok vele elégedve, bár a ha "baba" lenne lehet hogy kicsit csalódottabb lennék, ott nincs elég felület a játszadozáshoz, (legalább is számomra, persze attól még nézte ki jól meg lehet formás meg jó is kívül belül :)
30F
68/81 Koldus válasza:
Hát azt a linket elnézve így képről nekem a babapunci (6-os, 10-es pl) egyáltalán nem jön be.
69/81 anonim válasza:
Az enyém hasonló egy kalapáccsal szétvert burgonyához.
70/81 anonim válasza:
Olyan húsos saláta. Kicsit sok a bőr rajta, utálom is miatta -.- :(
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!