Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen külsőre a puncitok? 1. salátás 2. kicsit kilógnak a kisajkak 3. babapunci?
Figyelt kérdés
20/F2011. júl. 26. 14:09
11/81 anonim válasza:
12/81 anonim válasza:
oh köszi a linket, pont egy ilyesmit kerestem :DD
13/81 Cicuskaaa123 válasza:
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:29
Nagyon buta vagy... :D Még egy 5 éves kislánynak is vannak kisajkai. Biosz tankönyv esetleg?
14/81 anonim válasza:
buta? mert nekem nem voltak? biosz tankönyvben nem hiszem h 5 éves kislányok nemi szerveit mutogatják. nekem akkor "nyúltak meg" mikor elvesztettem a szüzességem. komolyan neked nincs kislány ismerősöd? hol látsz azon kisajkakat?
15/81 Cicuskaaa123 válasza:
Hallod.. Biztos, hogy voltak.. :D
16/81 anonim válasza:
78%-os: A kislányoknak is van kisajka. Attól, hogy nem nézted meg alaposan, és kicsik voltak, attól még ott voltak.
Mellékesen nem az első szextől változik meg a punci kinézete, hanem a serdülőkor miatt....
17/81 anonim válasza:
nem voltak. te fiú vagy? am komolyan nézd meg vmi kislányismerősöd nemiszerveit xD kétlem h ott fityegnének a kisajkak. vagy max olyan kicsi h nem tűnt fel xD
18/81 anonim válasza:
nekem a változás hirtelen történt mikor elvesztettem a szüzességem. de ha ti jobban tudjátok .. oké. nem nyitok vitát erről. nem ti voltatok ott xD
19/81 anonim válasza:
Nekem sajnos olyan mint a 27-es...nagyon utálom :'(
18/L
20/81 anonim válasza:
Nem fiú vagyok. És láttam már pár csecsemőt, elhiheted.
De tessék: [link]
Első pár mondatot olvasd el. Attól, hogy kicsik, még igenis vannak kisajkak.
És te vmi mutáns lehetsz, ha a szüzességed elvesztésével hirtelen kinőttek a kisajkaid, amik addig nem voltak ott..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!