Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nektek milyen külsőre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek milyen külsőre a puncitok? 1. salátás 2. kicsit kilógnak a kisajkak 3. babapunci?

Figyelt kérdés
20/F
2011. júl. 26. 14:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 A kérdező kommentje:

14:29 köszi a linket,neked enyhén kilógók így ránézésre,nem engedte kinagyítani a képet nem láttam tisztán,szép :D

ha gondolod te is írhatsz privit

akiknek kifejezetten durván kilóg az ő leveleiket is várom!!!

másik 14:29-es az érdekes dolog hogy nem voltak egyáltalán,az oké hogy nem lógott ki,de azért gondolom nyomokban legalább de jelen volt biztos

:D

köszönöm az eddigi válaszokat,nézzétek meg a linket amit az első oldalon a kommentbe írtam és szemezgessetek!!!

üdv

2011. júl. 26. 14:45
 22/81 Cicuskaaa123 ***** válasza:
69%
Egyetértek a 84%-ossal. Te nagyon nem vagy tisztában az anatómiával.
2011. júl. 26. 14:45
 23/81 A kérdező kommentje:

14:43

írj privit!!! lehet hogy te utálod pedig nincs miért,én abszolút nem utálom az ilyet sőt!!!

üdv

2011. júl. 26. 14:47
 24/81 anonim ***** válasza:
igen ezt már írtam h lehet h csak olyan kicsi volt h nem igazán tűnt fel. teljesen baba volt. de hirtelen megváltozott 15 évesen koromban, nem kinőtt, olyan mintha megnyúlt volna aktus után. lehet h konkrétan nem az aktus miatt történt hanem a hormonok változása miatt, de attól még h veletek máshogy történt nem azt kéne hajtogatni h nem vagy tisztában az anatómiával hanem linkelni vmit vagy elmagyarázni értelmesen. van egyáltalán vmi tanulmány a kisajkakról, változásairól?
2011. júl. 26. 14:55
 25/81 anonim ***** válasza:
Linkeltem. z nem elég, Egyébként embriológia könyv. Le van írva, hogy mikor és hogyan fejlődnek a külső nemi szervek. És elhiheted, már méhen belül kifejlődnek.
2011. júl. 26. 15:02
 26/81 anonim ***** válasza:
86%

Fuh, én nem tudom eldönteni melyikhez hasonlítanám, de nekem cseppet kilóg, de szeretem, mert olyan jól élvezem vele a csiklóm izgatását. :) sokkal többet/jobban lehet játszani, a barátom is imádja! :)

16/L

2011. júl. 26. 15:25
 27/81 anonim ***** válasza:
100%

nekem azt hiszem 2:D

a képen pedig 3.4. kb:D

16L

2011. júl. 26. 17:32
 28/81 A kérdező kommentje:

14:43 írta

Nekem sajnos olyan mint a 27-es...nagyon utálom :'(

18/L

>>>14:43-as jelentkezz kérlek,írj nekem üzenetet,szívesen beszélgetnék veled erről a témáról!!! és kérlek ne szégyenkezz miatta!!!

üdv

2011. júl. 26. 18:02
 29/81 A kérdező kommentje:

ne féljetek tőlem!!!

és ami még fontosabb ne féljetek megnyilvánulni!!!

én abszolút nem akarok semmi rosszat,csak épp másféle fórum nincs,vagy nem tudok róla ahol erről a témáról szó lenne.

én személyszerint vonzódok az ilyen adottságok iránt,és szívesen szexelnék olyan lánnyal aki ilyen adottságokkal rendelkezik!!DE nem csak szexről van szó,mert ha te csak beszélgetni szeretnél róla arra is vevő vagyok és nem erőszakoskodok senkivel,egyszer megkérdem ha nem,hát nem,de attól még szívesen beszélgetek vele tovább!!!

és ha valaki úgy dönt hogy beszélni sem kíván velem azt is megértem 1. szóból és nem rakom tele a postaládáját...

szóval így ennek tudatában írjatok,LEGYETEK BÁTRABBAK!!!

előttem mivel ez nekem vonzó,szégyenkeznie nem kell senkinek!!!

üdv

2011. júl. 26. 18:20
 30/81 anonim ***** válasza:
77%
te most komolyan itt próbálsz magadnak partnert keresni? ne legyél már ennyire töketlen. nem egy 14 éves éretlen kamaszfiú vagy. robbantsd ki magad a gép elől, aztán irány csajozni, ha ennyire hiányod van.
2011. júl. 26. 21:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!