Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen külsőre a puncitok? 1. salátás 2. kicsit kilógnak a kisajkak 3. babapunci?
baba. nem vagyok nagyképű, kritikus vagyok magammal szemben de a puncim szerintem tökéletes. feszes, nem lóg ki sehol és arányos méretek, aktív nemi élet mellett is :)
16L
1.+2.: nem max nagyon picit az egyik kisajak nagyobb mint a másik.
3.: mármint hogy szőrös? igen, kis puha-pihe :D
14.14 ez nagy xDDD
amúgy nekem is olyasmi mint amit a második 14.12 írt
első:
nem mintha ez összefüggne a nemi élettel :))))
Kedves utolsó!
De igen, a rendszeres nemi élet összefüggésbe hozható a női nemi szerv állapotával. Akivel erőszakosan szoktak közösülni annak az illetőnek a kisajkai megereszkedhetnek kis mértékben. Szemmel nem érzékelhető, de valóban így van.
Egy kezdő orvos.
egy másik ehhez hasonló kérdésben ezt a linket találtam,írjátok meg milyen ezen típusok szerint számozva.
egyébként nekem személyszerint a salátás a kedvencem+a kilógós,de a formás babapuncival sincs semmi gondom,szépnek tartom végül is bármilyen is,és ez miatt nem dobnék senkit!!!De szerintem a szexben élvezhetőbb,és több félét lehet játszani a lógósabbal. :D
mellesleg,ha valaki beszélni szeretne velem erről a témáról,vagy problémának érzi az adottságait,vagy esetleg kényeztetné magát az írhat privit,főleg ha salis :P!!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!