Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kényeztessek egy 40-es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kényeztessek egy 40-es férfit az ágyban?

Figyelt kérdés
szóval egy ilyen férfi már jóval tapasztaltabb. bár én sem vagyok tapasztalatlan, de mi az ami bejön az idősebb férfiaknak? 21L
2011. júl. 26. 11:41
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, fikázni nem akarlak, de leírom hogy 30as férfiként miért kellhetne nekem egy 20 év körüli csaj. Ha megromlana a házasságom, és nem nagyon lenne otthon szex, akkor jó választás egy fiatal csaj. Nem akarna még gyereket, meg házasodni, együtt lakni. Találkozunk, szexelünk amikor akarunk. Hülyíthetném a fizetésemmel meg a "tapasztalatommal". Ha valami komolyabbat szeretne a csaj, nem hiszem hogy belemennék. Gyerekeim vannak már, még egyszer nem házasodnék stb...

Ha elvált lennék, és semmi komolyat nem akarnék, akkor is érvényesek a fentiek.

Azt kellene átgondolnod, jó-e neked egy ilyen szituáció. Nehogy évek múlva érezd úgy, hogy vesztegetted az idődet.

Lehet hogy az idősebb férfi valamilyen szempontból többet tud, de a hülyítésben is gyakorlottabbak!

2011. júl. 26. 13:27
 42/46 A kérdező kommentje:
igazából én sem férjet keresek a személyébe. ahogy az utolsó is írta, elvagyunk aztán majd lesz ami lesz, nem tervezek hosszú távra.
2011. júl. 26. 13:35
 43/46 anonim ***** válasza:

"igazából én sem férjet keresek a személyébe. ahogy az utolsó is írta, elvagyunk aztán majd lesz ami lesz, nem tervezek hosszú távra."

Rendben van, de ezt a környezeted nem biztos hogy elfogadja. Toleranciától függően vagy békén hagynak, vagy folyamatosan piszkálnak majd miatta. Lásd a hozzászólásokat. Lehet hogy csak rosszindulat vagy okoskodás miatt, de lehet mögötte sok rossz élettapasztalat is.

2011. júl. 26. 13:46
 44/46 anonim ***** válasza:
Én egy régebbi válaszoló vagyok.. 18 éves lány, a párom mint már írtam 30, és kettőnk közül ő az, aki már rég megkérte volna a kezemet ha nem érzi azt hogy én még bizonytalan vagyok egy ilyen komoly dologhoz. Úgyhogy ne alapozzunk sztereotípiákra, és filmekből vett közhelyekre. Persze a szex fergeteges, de mint párkapcsolat is abszolút tökéletes a dolog.
2011. júl. 26. 14:00
 45/46 anonim ***** válasza:

Szia!

25 éves nő vagyok és 42 éves férfival élek együtt. A sok tininek üzenem: A jelenlegi párom előtt korombeli fiúm volt. Tudjátok mi volt a különbség? Pár ránccal több az arcon és ennyi. Egy negyvenes férfinak ugyanolyan jó feszes teste lehet, mint egy huszasnak. Szervi bajai nincsenek, és tud mennyiségileg annyit teljesíteni az ágyban, mint egy fiatalabb. A minőség meg jobb. Persze ez nyilván nem minden negyvenesre igaz, de aki nem egy sötét bunkó, az feltehetően elég tapasztalt is. Mi jön be nekik? Minden, ami a mi korosztályunknak is. Amit meg azon túl szeretne, azt megmutatja, vagy megmondja. Tévedés az is, hogy az a negyvenes lúzer, aki korunkbelivel kezd ki. A tapasztalat inkább, hogy mi kezdünk ki velük. Nézzetek körül, csak itt a gyk.-n: a fiúk fele homár, biszex, emós, farokméregetős kisfiú. A férfiak nem ilyenek. Egy nő talál magának igazi férfit. Sok sikert kérdező!

2011. júl. 27. 08:51
 46/46 anonim ***** válasza:
Utolsó nagyon jól leírtad a dolgokat,szépen kifejtetted a gondolataidat.Na jó,ennyi lenne,nézzétek, ott egy 20-on éves lány egy 40-es emberrel! TŰZ!! Ennyi, érted? Világos?
2011. júl. 27. 09:29
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!