Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kényeztessek egy 40-es férfit az ágyban?
Mintha némileg szexuálisan frusztrált lenne a válaszadók nagy része.. Kedves kérdező, ne csodálkozz.. ezen az oldalon a legtöbb válaszadó otthon unatkozó, fszverő kis hülyegyerek, aki életében nem látott még meztelen nőt.. :D
Remélem az előző válaszommal segítettem! :)
A válasz megírásának időpontja: ma 12:25:
rá írtam az előbbi kommentem.
Sziasztok!
Szerintem senkinek semmi köze hozzá, hogy miért egy 40-es pasival van. Nem erre vonatkozott a kérdés. Hozzáteszem, pont az ilyen hozzászólások mutatják, mennyire éretlen ez a korosztály, tisztelet a kivételnek. Teszem azt, itt mindenkinek van egy diplomája pszichológiából -.-". Egyébként, én is negyvenes pasival élek együtt, tessék. Csak engem nem érdekel mások véleménye. Ti is lesztek ennyi idősek, akkor majd kíváncsi leszek, ugyanezt gondoljátok -e majd. Lehet lepontozni. Kérdezőnek, ez egyéni, vele kéne megbeszélned. Itt hiába mondunk akármit, neki az nem biztos, hogy bejön.
12:18
igazad van, az idősebb nő sem feltétlen ügyesebb a fiatalnál. Sokaknál azért igenis számítanak az évek, egyre jobbak és tapasztaltabbak lesznek, mások meg hiába szexelnek 10 éve, akkor sem fejlődnek.
És van, aki már kezdőként is eléggé rátermett.
Sok nő elég amatőr még 20 év alatt, aztán felfejlődnek, innen van a "nagy" bölcsesség amire panaszkodsz. És igen, van aki szinte rögtön rátermett, és van aki sose tanul.
30F
Szerintem nem a kor számít volt már ettől durvább is a világon!
Az a lényeg szeressék és megértsék egymást a többi meg banán!
Ám a párod mindegy hogy 40 e vagy sem kérdés milyen beállítottságú modern vagy kicsit visszafogottabb az új dolgok iránt mert lehet így is szemlélni a dolgokat ...ezt vele kell megbeszélni mit szeret és mit nem!Meddig lehet vele elmenni mindenkinek más az igényei!Kívánok neked eget rengető lepedőgyűrést vele!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!