Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kényeztessek egy 40-es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kényeztessek egy 40-es férfit az ágyban?

Figyelt kérdés
szóval egy ilyen férfi már jóval tapasztaltabb. bár én sem vagyok tapasztalatlan, de mi az ami bejön az idősebb férfiaknak? 21L
2011. júl. 26. 11:41
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondtam hogy nem trükközök. 18 éves vagyok, de többet tudok mint egy akárhány éves. Mindig utáltam a véleményt, mely szerint az idősebb nők jobbak az ágyban. Ez baromság. Ha nem vetted volna észre, azt tanácsoltam a kérdezőnek hogy várják ki amíg összecsiszolódnak, akkor önfeledten tudnak majd szexelni, nem kell előre eltervezni hogy mit hogy akar majd csinálni. Egyébként is, én nem tudom a többi nő hogy szexel.. de ha jókor, jó erővel szorítasz rá a párodra, rossz már nem lehet neki. E mellett jó ha tisztában vagy az erogén zónáival, azzal hogy mire izgul. Ha ezeket tudod, nagyon jól el tudsz már játszani a pároddal. Orálnál pedig,, nem tudom mi a technikád, de a párom szerint én úgy csinálom mintha, idézem "Három punciban lenne a farkam egyszerre". Használd a kezed, a nyelved, a torkod. És ha őt izgatja, hogy közben a fejedet fogja, irányítja, akkor hagyd neki!
2011. júl. 26. 12:18
 32/46 anonim ***** válasza:
78%

Mintha némileg szexuálisan frusztrált lenne a válaszadók nagy része.. Kedves kérdező, ne csodálkozz.. ezen az oldalon a legtöbb válaszadó otthon unatkozó, fszverő kis hülyegyerek, aki életében nem látott még meztelen nőt.. :D

Remélem az előző válaszommal segítettem! :)

2011. júl. 26. 12:36
 33/46 A kérdező kommentje:
azt hittem már minden idióta leírta a fass.ágát a témába, de az utolsó viszi a prímet. Te barom.arcú! gondolom azért írsz ilyeneket mert itt éled ki magad. Pi.nát és nőt se láttál még csak képen.
2011. júl. 26. 12:38
 34/46 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 12:25:

rá írtam az előbbi kommentem.

2011. júl. 26. 12:38
 35/46 A kérdező kommentje:
Aki normálisan válaszolt azoknak köszi!
2011. júl. 26. 12:40
 36/46 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Szerintem senkinek semmi köze hozzá, hogy miért egy 40-es pasival van. Nem erre vonatkozott a kérdés. Hozzáteszem, pont az ilyen hozzászólások mutatják, mennyire éretlen ez a korosztály, tisztelet a kivételnek. Teszem azt, itt mindenkinek van egy diplomája pszichológiából -.-". Egyébként, én is negyvenes pasival élek együtt, tessék. Csak engem nem érdekel mások véleménye. Ti is lesztek ennyi idősek, akkor majd kíváncsi leszek, ugyanezt gondoljátok -e majd. Lehet lepontozni. Kérdezőnek, ez egyéni, vele kéne megbeszélned. Itt hiába mondunk akármit, neki az nem biztos, hogy bejön.

2011. júl. 26. 12:56
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

12:18

igazad van, az idősebb nő sem feltétlen ügyesebb a fiatalnál. Sokaknál azért igenis számítanak az évek, egyre jobbak és tapasztaltabbak lesznek, mások meg hiába szexelnek 10 éve, akkor sem fejlődnek.

És van, aki már kezdőként is eléggé rátermett.

Sok nő elég amatőr még 20 év alatt, aztán felfejlődnek, innen van a "nagy" bölcsesség amire panaszkodsz. És igen, van aki szinte rögtön rátermett, és van aki sose tanul.

30F

2011. júl. 26. 13:16
 38/46 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a kor számít volt már ettől durvább is a világon!

Az a lényeg szeressék és megértsék egymást a többi meg banán!

Ám a párod mindegy hogy 40 e vagy sem kérdés milyen beállítottságú modern vagy kicsit visszafogottabb az új dolgok iránt mert lehet így is szemlélni a dolgokat ...ezt vele kell megbeszélni mit szeret és mit nem!Meddig lehet vele elmenni mindenkinek más az igényei!Kívánok neked eget rengető lepedőgyűrést vele!

2011. júl. 26. 13:23
 39/46 A kérdező kommentje:
nem pontozlak le. lesz@rom. én ma akkor is egy jót fogok szexelni, a jó testű 40-es pasimmal, míg sokaknak akik oltottak csak a f@rokverés marad.
2011. júl. 26. 13:25
 40/46 A kérdező kommentje:
ma 13:23: köszi, meglesz :)
2011. júl. 26. 13:26
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!