Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kényeztessek egy 40-es férfit az ágyban?
Miért? A hétköznapokban felvállalod, itt meg nem? Akkor fogadd el a véleményeket is! Nem csak kúrni kell, Miss "Érettebb a koránál", hanem vállalni a felelősséget is.
A való életben hogy utálhatod magad ott belül... el se merem gondolni.
A 11.54-esnek szántam a pontot!
Mit NEm csinálnak a negyvenes nők?
Embere válogatja...
Ebben a korban a szülések miatt már lehet egy nőnek aranyere,ezért az análszex fájdalmas lehet.
Amúgy is! Előtte beöntés,hogy ne legyen székletes a hímvessző...brr.
Évek múlva meg majd inkontinens lesz a sok vagány lány,(úgy kitágul a végbele) akit se.-be ke--tek...
Szerintem a homokosoknak való az...
OMG... nem értem miért nem lehet a kérdésre válaszolni, vagy kussolni. talán annyira fáj nektek hogy egy fiatal csajnak épp nem ti kelletek, hanem egy idősebb tapasztalt pasi? minek szólogattok be, fogalmatok sincs hogy jöttek össze, milyen az a férfi, mi közötök van hozzá hogy ki kit "kúrogat"? lehetne inkább a kérdésre válaszolni, nem rögtön leszólni a kérdezőt. tipikus.. ennyit rólatok, parasztok. és akkor mi van ha annyi idős mint az apja? engem pl ez nem zavarna. ha titeket igen.. hát nem nektek kell vele lenni.
bocsánat, de ezt le akartam írni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!