Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kényeztessek egy 40-es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kényeztessek egy 40-es férfit az ágyban?

Figyelt kérdés
szóval egy ilyen férfi már jóval tapasztaltabb. bár én sem vagyok tapasztalatlan, de mi az ami bejön az idősebb férfiaknak? 21L
2011. júl. 26. 11:41
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
19%
Én felpontoztam a 11.54-est.mert igaza van.Még öreg koromban sem lenne gusztusom egy ilyen korú férfihez,nemhogy 21 évesen.
2011. júl. 26. 12:01
 22/46 anonim ***** válasza:
Egyébként se értem mi a problémád a válaszommal. Az ilyen idősebb férfiaknak az jön be, ha egy igen fiatal lányt dughatnak, ennyi. Nyilván érzed, hogy egy apádkorabeli pasit kielégíteni már csak azzal a ténnyel, hogy a lánya lehetnél nem túl nehéz.
2011. júl. 26. 12:03
 23/46 A kérdező kommentje:
Kedves Hozzászólok! Nem arra voltam kíváncsi hogy mit gondoltok arról hogy egy 40 körüli férfival szexelek hanem tippekre.
2011. júl. 26. 12:03
 24/46 Smartguy86 ***** válasza:

Miért? A hétköznapokban felvállalod, itt meg nem? Akkor fogadd el a véleményeket is! Nem csak kúrni kell, Miss "Érettebb a koránál", hanem vállalni a felelősséget is.

A való életben hogy utálhatod magad ott belül... el se merem gondolni.

2011. júl. 26. 12:05
 25/46 anonim ***** válasza:

A 11.54-esnek szántam a pontot!

Mit NEm csinálnak a negyvenes nők?

Embere válogatja...

Ebben a korban a szülések miatt már lehet egy nőnek aranyere,ezért az análszex fájdalmas lehet.

Amúgy is! Előtte beöntés,hogy ne legyen székletes a hímvessző...brr.

Évek múlva meg majd inkontinens lesz a sok vagány lány,(úgy kitágul a végbele) akit se.-be ke--tek...

Szerintem a homokosoknak való az...

2011. júl. 26. 12:06
 26/46 A kérdező kommentje:
Miért utálom magam? fejtsd már ki légyszíves. amúgy meg arról hogy felvállalom-e vagy sem az a magánügyem, nincs köze a témához.
2011. júl. 26. 12:07
 27/46 anonim ***** válasza:
93%
Én 18 vagyok, a párom 30. Sosem volt még olyan jó neki az ágyban senkivel mint velem. Bár véleményem szerint az szexualitás a lényemből fakad.. nem tapasztalat kérdése.. Nem sok fiúval voltam előtte, ellentétben vele, aki már azért több nő ágyában megfordult. Mégis velem élvez akkorákat hogy az ájulás kerülgeti. :D Ha összecsiszolódtok nem kell erőltetned hogy mit hogy.. minden jön majd magától. :)
2011. júl. 26. 12:07
 28/46 anonim ***** válasza:
65%

OMG... nem értem miért nem lehet a kérdésre válaszolni, vagy kussolni. talán annyira fáj nektek hogy egy fiatal csajnak épp nem ti kelletek, hanem egy idősebb tapasztalt pasi? minek szólogattok be, fogalmatok sincs hogy jöttek össze, milyen az a férfi, mi közötök van hozzá hogy ki kit "kúrogat"? lehetne inkább a kérdésre válaszolni, nem rögtön leszólni a kérdezőt. tipikus.. ennyit rólatok, parasztok. és akkor mi van ha annyi idős mint az apja? engem pl ez nem zavarna. ha titeket igen.. hát nem nektek kell vele lenni.

bocsánat, de ezt le akartam írni.

2011. júl. 26. 12:08
 29/46 anonim ***** válasza:
11%
És a kérdezőt miért zavarja a hozzászólásokat? Ez kölcsönös dolog:) A kérdező se egy épp észlény akár hogy nézzük és hiába oltogat vagy pontozz:)
2011. júl. 26. 12:11
 30/46 A kérdező kommentje:
Inkább Ti oltogattok engem, de mindegy is. Aki írt valami építő jellegűt annak köszi, aki meg kimerült abba hogy ki kivel és miért kúrogat az meg nem érdekel már.
2011. júl. 26. 12:15
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!