Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kényeztessek egy 40-es férfit az ágyban?
Figyelt kérdés
szóval egy ilyen férfi már jóval tapasztaltabb. bár én sem vagyok tapasztalatlan, de mi az ami bejön az idősebb férfiaknak? 21L2011. júl. 26. 11:41
1/46 Smartguy86 válasza:
Ezt inkább tőle kérdezd meg! Attól, hogy másnak bejön valami, neki még nem biztos...
2/46 anonim válasza:
Így igaz, ezt vele kell megbeszéllned... De annyit elmondhatok, hogy az orál minden korban csodákra képes... :)
3/46 anonim válasza:
Kenegesd be a testét reuma elleni kenőccsel.:)Nem kell egekbe emelni egy "40-es férfit",valószínűleg elég neki a fiatal tested látványa,hogy pörögsz a kukin,nem fintorogsz,teszed a dolgod..22/F
4/46 anonim válasza:
Látom fogalmad sincs mi a tapasztalat:) Abszolult zéroXD
5/46 A kérdező kommentje:
nem emelem az egekbe, csak kérdeztem.
2011. júl. 26. 11:45
7/46 Smartguy86 válasza:
Egyébként azért ne legyél annyira meggyőződve róla, hogy tapasztalt... Egy 40-es férfi, aki egy 21 éves csajt döngöl... hááát. Elég szánalmas előélete lehet.
8/46 A kérdező kommentje:
azért ha te 40 körül lennél te is örülnél egy fiatal csajnak.
2011. júl. 26. 11:47
9/46 balazs20110110 válasza:
vigyel neki sort meg nyomd be a sport 1-et:)
10/46 A kérdező kommentje:
ja és ezek a humorosnak szánt de idióta válaszok írói inkább mellőzzék a kommentelést. az írjon akinek van valami hasznos tanácsa
2011. júl. 26. 11:50
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!