Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek az elég ha ennyi évesen ekkora a farkam?
Figyelt kérdés
14/F és 13 centi nem lesz az kicsi amikor fel növök fiú vagyok ez nekem számít :D de szerintem annyira nem kicsi.2011. júl. 26. 11:00
1/7 anonim válasza:
Még nőni fog, szerintem 16-17cm lesz 18évesen.
2/7 anonim válasza:
Nyugi még úgyis nőni fog... Nekem akkor már 15 cm volt, de még nőtt utána, ugyhogy neked is fog... Nyugi :)
3/7 anonim válasza:
elég kicsi de az agyad nincs gyári házifeladat a suliba hogy ennyire ráérsz?
4/7 anonim válasza:
Nem, nem elég. Vágd le. Mi értelme van az ilyen kérdéseknek?
5/7 anonim válasza:
Még növésbe vagy, még nőni fog, szerintem sem olyan kicsi.
6/7 A kérdező kommentje:
Kösz a NORMÁLIS válaszokat és nincs semmi nyári szar a suliban :) meg hát milyen kérdés? hát értelmes :D
2011. júl. 26. 17:06
7/7 anonim válasza:
nyugtasd magad hogy értelmes kérdést tettél fel így biztos jobban alszol
de attól még h.ü.l.y.e. maradsz
én is dobok szmájlit me látom ez a mető :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!