Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen szoktak az emberek elköltözni otthonról, hogyha végeznek egyetemet?
Ti mikor költöztetek el?
Mit terveztek?
És hogy? Albérlet, vagy saját lakás?
Mikortól cikis, hogyha az ember a szüleivel él, feltéve, hogyha egy normális, és nem örök gyerek emberről beszélünk, bár tudom ez sok mindenen múlik.
Csak érdekel...
L/17
*cikis
+ Párotokkal költöztetek el? Mióta voltatok együtt?
Én hároméves koromban költöztem el otthonról.
Akkor már boldog párkapcsolatban éltem.
Írni is tudtam.
Az egyetem elvégzése előtt nincs sok értelme ugrálni, csak ha nagyon indokolt. (A kolesz és a szülők segítségével fenntartott albérlet nem nevezhető kiköltözésnek.)
Szvsz ~25-30 éves kor táján érdemes már komolyan tervezgetni és megvalósítani a kiköltözést.
Miért mondjátok, hogy nem tudok írni? Mert elgépeltem valamit? Kicsit nevetséges...
Amúgy meg nem akarok elköltözni csak érdekelt. Nem értem, hogy mirét kell ilyen bunkón válaszolni!!
19 évesen költöztem el otthonról,azota egyetem,mellette diákmelo,egy forintot se kértem azota anyáméktól...
párom 25,másoddiplomár csinál,mellette melo,jol keres,de otthon lakik,még igy kényelmes...
majd lassan összeköltözünk
de kinek mikor jó,meg persze mulik azon,milyen a vizsony a szülőkkel...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!