Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez csak nekem jó? Fiúk írjanak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak nekem jó? Fiúk írjanak légyszives!

Figyelt kérdés
Miután a pasim megujjazott és kinyalt és én elmentem jól esik egy kis csend és nyugalom.. csak úgy feküdni.. Fiúk.. ez nektek nem kell?
2011. júl. 24. 22:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
ott van a hiba a kérdésben h minket nem szoktak megujjazni és kinyalni
2011. júl. 24. 22:08
 2/19 anonim ***** válasza:
nem
2011. júl. 24. 22:09
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha azzal csinálod, akibe szerelmes vagy (fiúként) akkor jól esik/esne, ha meg csak a testi kapcsolat a lényeg (=szex..) akkor nem annyira.

Bár szerintem nincs megnyugtatóbb, mint a kedvesemed a karomban tartva pihenni (függetlenül hogy elötte mit csináltunk).:)

2011. júl. 24. 22:09
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
ha szerelmesek vagytok egymásba és mind a ketten elélveztetek akkor igen. a fiúk is nagyon szeretik.
2011. júl. 24. 22:12
 5/19 anonim ***** válasza:
az orgazmustól olyan nyugodtnak érzed magad. és egy kicsit el is álmosodsz tőle. ezért olyan jó. a fiúknak is kell.
2011. júl. 24. 22:13
 6/19 A kérdező kommentje:
hát nemtudom.. én úgy vettem észre hogy ő nem igazán élvezte a pihenést.. lehet hogy ő is várta h én könnyítsek rajta?? nemtudom.. :/
2011. júl. 24. 22:18
 7/19 anonim válasza:

hát akkor biztos azért:)

utána szerintem be is alszik majd:D

2011. júl. 24. 22:27
 8/19 anonim ***** válasza:

Ez a fiúknak is jó.Az orgazmustól tényleg elfárad az ember egy picit.

22F

2011. júl. 24. 22:49
 9/19 k4lm0p1r1n ***** válasza:
nálunk a barátnőm igényli, ha elment ha nem. én ha elmegyek akkor nagyon jól esik, ha nem akkor kicsit gondolkozok hogy miért is nem mentem el, mondjam neki hogy jó lenne ha egy kicsit... vagy inkább hallgassak és élvezzem a pillanatot. eddig egyszer hoztam fel neki, ő készségesen feláldozta a pihenést, és munkához látott több kevesebb sikerrel, de utána pihentünk és élveztük egymás megnyugtató hatását. :)
2011. júl. 24. 23:03
 10/19 A kérdező kommentje:
nemtudom.. én még nem akarok hozzá látni az övéhez!! de lehet h ő az várja.. :/
2011. júl. 25. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!