Mi a véleményed a Magyar Honvédségről? Szívesen lennél katona? Csak olyanok írjanak akik nem katonák légyszives
A MH olyan amilyen. Az én véleményem az, hogy mindig is gyenge volt. Az elmúlt 15 évben az amúgy is gyenge mh-t nem megerősítették, hanem tovább gyengítették. Véleményem szerint jó döntés volt, mert az addigi ereje sem lett volna elég, hogy egy ellenünk irányuló támadást megfogjon, így viszont csak a pénzt vitte el.
Lehettem volna katona, mert felvettek a Zrínyire, de végül nem oda mentem - tehát nyilván nem szívesen lennék katona, mert a hierarchikus rendszert nem szeretem.
magyar Honvédséget és a benne zajló dolgokat csak egy katona látja át igazán nem egy kívűlálló, hallomásból.
Azért kiváncsi lennék, bár ne legyen ilyen, ha majd nem békeidő lesz Magyarországon és a mi védjük majd a hazát, mi lesz a vélemény.
Azonkívűl a kelkáposztafőzelékről sem lehet véleményt mondani amíg meg nem kóstoltad, csak hallottál az ízéről.
Egy katona
Én voltam sorkatona még nyolc évvel ezelőtt és felületesen ugyan, de azért némi betekintést nyerhettem a dolgokba.
Azt gondolom, hogy az egészet át kellene szervezni.Az egy dolog, hogy nagyon kicsi a MH, de ráadásul még azon belül is sok a nem harcoló egység, illetve a harcolók között is nagyon kicsi azoknak az aránya, akik tényleg komolyan érnek valamit.
Amikor minket bevonultattak, az idő nagy részében padlót mostunk, illetve a laktanyaudvart takarítottuk, értelmes tanulnivalónk annál kevesebb volt. Tuisztában vagyok vele, hogy szegény ember vízzel főz,de még a jelenlegi körülmények közt is lehetne sokkal jobb a honvédségünk, ha egy igazi szakértőkből álló csapat átszervezné az egészet tetőtől talpig.
A Véderőt se felejtsük ki a felsorolásból, ha katonai kiképzésről és a haza nem hivatalosan támogatott védelméről beszélünk!
www.veredohonvedai.eoldal.hu
"Ha igazi katona szeretnél lenni, mert szereted a hazád és lenézed a "megélhetési honvédeket", akkor ott az MNA, a Magyar Nemzeti Arcvonal!"
Egyetértek veled, én is ismerem az Arcvonalt, minden tiszteletem az övék, de nem minden honvéd csak megélhetésből jelentkezik. Vannak köztük tiszta szívű hazafiak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!