Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi a véleményed a Magyar...

Mi a véleményed a Magyar Honvédségről? Szívesen lennél katona? Csak olyanok írjanak akik nem katonák légyszives

Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 13:55
 1/10 anonim ***** válasza:
45%

A MH olyan amilyen. Az én véleményem az, hogy mindig is gyenge volt. Az elmúlt 15 évben az amúgy is gyenge mh-t nem megerősítették, hanem tovább gyengítették. Véleményem szerint jó döntés volt, mert az addigi ereje sem lett volna elég, hogy egy ellenünk irányuló támadást megfogjon, így viszont csak a pénzt vitte el.

Lehettem volna katona, mert felvettek a Zrínyire, de végül nem oda mentem - tehát nyilván nem szívesen lennék katona, mert a hierarchikus rendszert nem szeretem.

2010. szept. 3. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Én pont, hogy szeretem a hierarchiát, és a katonai rendet, ezért a ZMNE felé szeretnék orientálódni.
2010. szept. 3. 14:13
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Engem az igazi katonaság érdekel és a kalandvágy ezért inkább az Idegenlégióba fogok jelentkezni.
2010. szept. 3. 14:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

magyar Honvédséget és a benne zajló dolgokat csak egy katona látja át igazán nem egy kívűlálló, hallomásból.

Azért kiváncsi lennék, bár ne legyen ilyen, ha majd nem békeidő lesz Magyarországon és a mi védjük majd a hazát, mi lesz a vélemény.

Azonkívűl a kelkáposztafőzelékről sem lehet véleményt mondani amíg meg nem kóstoltad, csak hallottál az ízéről.

Egy katona

2010. szept. 3. 16:39
 5/10 anonim ***** válasza:
37%
Ha igazi katona szeretnél lenni, mert szereted a hazád és lenézed a "megélhetési honvédeket", akkor ott az MNA, a Magyar Nemzeti Arcvonal!
2010. szept. 8. 16:00
 6/10 anonim ***** válasza:

Én voltam sorkatona még nyolc évvel ezelőtt és felületesen ugyan, de azért némi betekintést nyerhettem a dolgokba.

Azt gondolom, hogy az egészet át kellene szervezni.Az egy dolog, hogy nagyon kicsi a MH, de ráadásul még azon belül is sok a nem harcoló egység, illetve a harcolók között is nagyon kicsi azoknak az aránya, akik tényleg komolyan érnek valamit.

Amikor minket bevonultattak, az idő nagy részében padlót mostunk, illetve a laktanyaudvart takarítottuk, értelmes tanulnivalónk annál kevesebb volt. Tuisztában vagyok vele, hogy szegény ember vízzel főz,de még a jelenlegi körülmények közt is lehetne sokkal jobb a honvédségünk, ha egy igazi szakértőkből álló csapat átszervezné az egészet tetőtől talpig.

2010. szept. 9. 11:13
 7/10 anonim ***** válasza:

A Véderőt se felejtsük ki a felsorolásból, ha katonai kiképzésről és a haza nem hivatalosan támogatott védelméről beszélünk!

www.veredohonvedai.eoldal.hu

2010. szept. 10. 11:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen! Mennék a ZMNE-re.
2010. okt. 19. 16:05
 9/10 anonim ***** válasza:

"Ha igazi katona szeretnél lenni, mert szereted a hazád és lenézed a "megélhetési honvédeket", akkor ott az MNA, a Magyar Nemzeti Arcvonal!"

Egyetértek veled, én is ismerem az Arcvonalt, minden tiszteletem az övék, de nem minden honvéd csak megélhetésből jelentkezik. Vannak köztük tiszta szívű hazafiak is.

2010. nov. 1. 21:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem az, hogy egy semmilyen, nyugatbarát semmi .
2024. ápr. 30. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!