Szerintetek milyen ez a fogyókúrás módszer? Hozzáértők írjanak légyszives.
Szia
Szerintem ezzel ne is törődj... Annyi az ilyen kamu. Sajnos ha szétnézünk két dologgal biztos mindig lehet pénzt keresni. Az egyik a szex a másik pedig az emberek egészsége (maradjunk most csak a túlsúlynál). Minden ember arra vágyik, hogy kevés munkával, nagy és tartós eredményt érjen el. Ez sajnos a génjeikbe van "kódolva".
Szerintem ez is olyan mint a Turbó "kamu" por.... Ott 19e forint egy adag (ha jól láttam) és egyébként ha minden igaz akkor "speciális fehérje mátrix" és egyéb sokatmondó maszlagok....
Tudom, hogy sokkal több idő, és rengeteg kitartás és akarat kell hozzá, de próbálj meg egy életmódváltást véghezvinni. Számolj kalóriát és tervezz étrendet (ebben sok helyen találhatsz segítséget). Kezd el minél többet mozogni (akár csak hosszú séták, vagy ha gondolod akkor edzőterem, nem kell szégyenlősködni) és egyél rendesen. Nem kell koplalni, mert minél éhesebb vagy annál többet jár az agyad a kaján és minél többet agyalsz a kaján annál biztosabb, hogy néha néha elcsábulsz és jól beeszel. Nem csak puffogtatás, sok helyen olvashattad, hogy sokszor egyél kis adagokat, így nem leszel igazán éhes, és még az anyagcseréd is kicsit felgyorsul (ellentétben a koplalással, ahol lelassul, és hiába nem eszel, nem is igazán fogysz egy idő után, akkor is csak izomból). Remélem tudtam segíteni, és sok sikert kívánok!
U.i.: ne hidd el az ilyen hirdetéseket, elég ha csak arra, gondolsz, hogy ha egyik is működne akkor nem lennének duci, kövér és kórosan elhízott emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!