Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyakozok egy olyan férfi után akit nem kaphatok meg? (lent)
Van egy férfi,akihez nagyon vonzódok,és kívánom...kívánom vele a romantikus éjszakákat,a szexet,egymás símogatását és kényeztetését. azt érzem,ő az igazi de tudom h sosem lehet az enyém. (ne azt kérdezzétek kérlek h miért és hány éves vagyok...lány vagyok.)
Hogyan enyhíthetném ezt a nagyo erős vágyat iránta?
ma 02:42!
Első estén lefeküdnél vele? Nem túl jó ötlet, lehet, hogy nem venne komolyan, csak 1éjszakásnak tartana. Ezt gondold meg nagyon. A férfiak meg lehet, hogy kaphatóak erre(vagyis biztos:D), de azért mi sem szeretjük, ha egy nőt könnyű megkapni.
( 2.39 vagyok :) )
Én sem értem azokat a csajokat .__. műbalhé az egész szerintem, max 1 óra alatt mindent el lehet intézni, ami az ápoltsághoz kell (fogmosás, fürdés, stb. ).
Figyelj, ha ilyen szolid elképzeléseid vannak, akkor tuti nem mondana élből nemet, még ha nem is az a "csapjunkaközepébe" fajta :)mindenképpen megér egy próbát :D
Igazán nincsmit, tudom, hogy ilyenkor jól tud esni a bíztatás :) de én már ráborulok a billentyűzetre, úgyhogy jóéjszakát :D :)
:)))))
Köszönöm még 1x tényleg :)
Én is megyek.Köszönöm a segítséget. jóéjt szép álmokat :)
Eléggé jól ismerem,talán pár dolog van amit nem tudok róla,azok pedig nem olyan dolgok amik a tulajdonságaihoz köthető..hanem olyan pl h milyen lányok a típusai,mit szeret csinálni....ilyenek :))
a sok beszélgetés meg szerintem alap,de egy pusziak azért nem mondanék ellent :P
köszi a választ!! :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!