Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyakozok egy olyan férfi után akit nem kaphatok meg? (lent)
Van egy férfi,akihez nagyon vonzódok,és kívánom...kívánom vele a romantikus éjszakákat,a szexet,egymás símogatását és kényeztetését. azt érzem,ő az igazi de tudom h sosem lehet az enyém. (ne azt kérdezzétek kérlek h miért és hány éves vagyok...lány vagyok.)
Hogyan enyhíthetném ezt a nagyo erős vágyat iránta?
(2:10 vagyok)
Az viszont baj :( de, megkérdezhetnéd, hogy a volt barátnői hogyan néztek ki (gondolom csak látta őket) , így legalább egy kicsi elképzelésed lehet arról, milyen típusok jönnek be neki :) Rá kell kérdezni az öcsinél a külsőre (és ha tudja, a belsőre is )
ma 02:10-es vagyok!
Ha nem próbálkozol be nála, nem fogod megtudni, hogy tetszel-e neki.
Apukám munkaokokból el akarja hívni (amit csak ott alvással lehet megoldani) úgy h itt lehetnének dolgok,de ez nem a közeljövőben lesz sajnos...kb. 3 hónap
annyit tudok h 3 komoly kapcsolata volt,belsőre ugyan azok vagyunk. csak szőke barátnői voltak. állítólag a kubai stílusú ők jönnek be neki,én : csokibarna szem/haj. kreol bőr. (=olyanmintha enyhén lebarnultam volna.és szépen kifejeze magam,úgy nézeki mint 1 magyar :) (godolom értitek,nem szeretem leírni) :)
ma 02:20-as vagyok!
Ismétlem önmagam:D Próbálkozz be, ha nagyon tetszik neked!:) Szolizol?:D
:))
Nem szolizok.Jó nekem a természetes napsutés nyáron mint h szétcsesszem a bőröm. :P
(2.00, 2.10 meg 2.20 :) )
Hamar eltelik az a 3 hónap ;) :D
Na, ha a belső egyezik, máris nagyon jól állsz :D persze csak ha a csávó nem csak a külsőre megy...
Szerintem lenne esélyed, ha valóban a kubai stílusú nőciket kedveli, simán lehetsz az esete ;) szőke haj meg....ha nagyon ragaszkodik hozzá, festék xD de a barnák szebbek (egy kis hazabeszélés :D )
oooh köszönöm :$ :)))
nem tudom,mennyire megy rá a külsőre,de az nem jelent nagy gondot nálam...midig figyelek magamra (nem vagyok fél napokat a fürdőbe mégis ápolt vagyok..nem értem én ezeket a pláza stílusú csajszokat :)). + szeretek nőiesen öltözködni...a másik ami fura lehet(ne)...vannak ötleteim/lennének avval az estével kapcsolatosan,de nem tudom mennyire kapható ilyesmire? :S (jó nyilván 1 férfi mikor nem kapható iilyesmire,de mégis....)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!