Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vágyakozok egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyakozok egy olyan férfi után akit nem kaphatok meg? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy férfi,akihez nagyon vonzódok,és kívánom...kívánom vele a romantikus éjszakákat,a szexet,egymás símogatását és kényeztetését. azt érzem,ő az igazi de tudom h sosem lehet az enyém. (ne azt kérdezzétek kérlek h miért és hány éves vagyok...lány vagyok.)

Hogyan enyhíthetném ezt a nagyo erős vágyat iránta?

2011. júl. 23. 01:34
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
A próba szerencsével egyetértek!:) Gondolom akkor a korkülönbséggel vannak gondok. Mindegy, nem faggatlak:D
2011. júl. 23. 01:58
 12/38 anonim ***** válasza:
Kérdező: Hát úgy igen nehéz, valóban :( de, ha valamennyire ismered is, akkor máris előnyösebb a helyzeted, mint nekem (nekem csak egy osztálytársam ismeri, tőle szedem az infókat, meg a srác Facebookjáról [sz@r módszer, de beválik xD ] ) Azért azt mondom, ne add fel még :D de tartsd nyitva a szemed közben, hátha egy hozzá hasonló srác téged tart elérhetetlennek :P
2011. júl. 23. 02:00
 13/38 A kérdező kommentje:

:))

Ééés igen :D (engem nem zavar a korkülönbség de kitudja őt zavarná-e? :S)

(nem 14-15 éves vagyok) :)

2011. júl. 23. 02:01
 14/38 A kérdező kommentje:

utolsó (02:00)

hát,valóban nehezebb helyzetben vagy :(( én az öccsétől szerzem az infókat. hihi :)

de az ízléséről foggalmam sincs,vagy hogy lenne-e esélyem egyátalán :(

2011. júl. 23. 02:03
 15/38 anonim ***** válasza:
Ha 20alatt vagy és 10évnél nagyobb a korkülönbség az már elég húzós, de próbáld meg, amíg nem beszélsz vele, addig nem tudhatod, hogy van-e esélyetek.:)
2011. júl. 23. 02:05
 16/38 A kérdező kommentje:
5 év a különbség :)
2011. júl. 23. 02:07
 17/38 anonim ***** válasza:
Na ne viccelj már... és ez miatt az 5év korkülönbség miatt tartod elérhetetlennek?:D Én 22évesen, ha úgy alakulna járnék 17éves csajjal:)
2011. júl. 23. 02:10
 18/38 anonim ***** válasza:

( 1.46 és 2.00 vagyok :) )

Igen, sajnos nehezebb...de egyelőre ennyivel is megelégszem, főleg, hogy tényleg nincs nála esélyem :D az öccs, az egy jó informátor ;D

Amúgy ha még nem vagy 20 fölött, akkor 10 évnél nagyobb korkülönbség szerintem sok :S ki kéne deríteni, hogy őt mennyire zavarja a korkülönbség.

2011. júl. 23. 02:10
 19/38 anonim ***** válasza:
5 év tényleg nem sok :D én járnék 22 éves sráccal....(17/L)
2011. júl. 23. 02:12
 20/38 A kérdező kommentje:
Ez az h az öccse nem ismeri annyira "csaj" téren...középsülis kora óta nem nagyon találkoznak,csak telefonon beszélnek. (más városba élnek a munka miatt) :(
2011. júl. 23. 02:13
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!