Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyakozok egy olyan férfi után akit nem kaphatok meg? (lent)
Van egy férfi,akihez nagyon vonzódok,és kívánom...kívánom vele a romantikus éjszakákat,a szexet,egymás símogatását és kényeztetését. azt érzem,ő az igazi de tudom h sosem lehet az enyém. (ne azt kérdezzétek kérlek h miért és hány éves vagyok...lány vagyok.)
Hogyan enyhíthetném ezt a nagyo erős vágyat iránta?
Basszus, belezúgtál a suli 50körüli karbantartó fószerjába?
Sajnállak...:(
Köszönöm a válaszokat.
3. nem értem de köszi. :)
Harmadik vagyok!
Csak egy tipp volt, de ezek szerint tévedtem:( Akkor talán a postásba zúgtál bele?
Harmadik-negyedik, ez nem vicces -.-" hasonló a helyzetem, nálam annyi az ügy, hogy teljesen az ellentéte vagyok annak, ami a srácnak bejönne. Ezért lehetetlen, mégis ő az, akit szeretnék magam mellé. Ezvan.
Kérdező, megértelek...sajnos csak annyit tudok mondani, hogy próbálkozz, ha nem megy, előbb-utóbb jön egy másik, akit mindennél jobban fogsz szeretni, és ő is téged :)
haha :)
nem talált,egyéb gondoltaok esetleg? :D nem,nem justin bieber illetve nem sp sem fluor tomi...sőt még csak nem is a hozzájuk hasonló "csupasz csigák" ;)
Utolsó (1:46)
Köszönöm :)
Lenne esély arra h mentsem ami még menthető,de úgy ha havonta vagy kéthavonta látom egy órára...vagy csak puszi-ölelés...nem tudom pontosan h ő mit szeretne v mit szeret ezért még rosszab a helyzet :S azért köszi :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!