Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vágyakozok egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyakozok egy olyan férfi után akit nem kaphatok meg? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy férfi,akihez nagyon vonzódok,és kívánom...kívánom vele a romantikus éjszakákat,a szexet,egymás símogatását és kényeztetését. azt érzem,ő az igazi de tudom h sosem lehet az enyém. (ne azt kérdezzétek kérlek h miért és hány éves vagyok...lány vagyok.)

Hogyan enyhíthetném ezt a nagyo erős vágyat iránta?

2011. júl. 23. 01:34
1 2 3 4
 1/38 anonim válasza:
Érzelmekben nincs logika. Ennél jobb választ nemigen tudok mondani.
2011. júl. 23. 01:36
 2/38 anonim válasza:
Szerelem.... Harcolj ha még menthető... Ha valóban úgy van ahogy leírtad, akkor bizony kár érte törni magadat.. :/
2011. júl. 23. 01:36
 3/38 anonim ***** válasza:

Basszus, belezúgtál a suli 50körüli karbantartó fószerjába?

Sajnállak...:(

2011. júl. 23. 01:38
 4/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

3. nem értem de köszi. :)

2011. júl. 23. 01:41
 5/38 anonim ***** válasza:

Harmadik vagyok!

Csak egy tipp volt, de ezek szerint tévedtem:( Akkor talán a postásba zúgtál bele?

2011. júl. 23. 01:43
 6/38 anonim ***** válasza:

Harmadik-negyedik, ez nem vicces -.-" hasonló a helyzetem, nálam annyi az ügy, hogy teljesen az ellentéte vagyok annak, ami a srácnak bejönne. Ezért lehetetlen, mégis ő az, akit szeretnék magam mellé. Ezvan.

Kérdező, megértelek...sajnos csak annyit tudok mondani, hogy próbálkozz, ha nem megy, előbb-utóbb jön egy másik, akit mindennél jobban fogsz szeretni, és ő is téged :)

2011. júl. 23. 01:46
 7/38 A kérdező kommentje:

haha :)

nem talált,egyéb gondoltaok esetleg? :D nem,nem justin bieber illetve nem sp sem fluor tomi...sőt még csak nem is a hozzájuk hasonló "csupasz csigák" ;)

2011. júl. 23. 01:46
 8/38 A kérdező kommentje:

Utolsó (1:46)

Köszönöm :)

Lenne esély arra h mentsem ami még menthető,de úgy ha havonta vagy kéthavonta látom egy órára...vagy csak puszi-ölelés...nem tudom pontosan h ő mit szeretne v mit szeret ezért még rosszab a helyzet :S azért köszi :)

2011. júl. 23. 01:50
 9/38 anonim ***** válasza:
Beismerem szar poén volt... Na akkor, ha tényleg elérhetetlen jobban jársz, ha elfelejted. Főleg, ha családos emberről van szó.
2011. júl. 23. 01:52
 10/38 A kérdező kommentje:
Nem családos ember,csak nehezen elérhető...ha megbeszélgetésre lenne lehetőségem,nem tudom mi tetszik neki...ha csak szimpla beszélgetés az csalódás lenne mivel nagyon kívánom. hát mindegy azért próba szerencse nemigaz?:) köszi a válaszokat :) (még ilyenkor is fent vanna a normális válaszadók hmmmm...köszi :)
2011. júl. 23. 01:56
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!