Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (nem vagyunk felelőtlenek)
tudom h már számtalan ilyen kérdést tettek itt fel, de legyetek szívesek kioktatás helyett inkább válaszoljatok!
arról avn szó tehát, h ma együtt voltam a barátommal (persze óvszerrel), de a végén rám jött a dolog és kicsi lefolyt a hasamon, egészen oda le...
6 napja elkezdtem fogamzásgátló tablettát szedni (Yasminelle), viszont csak a 2. napon vettem be az első szemet, így nem véd az első naptól, hanem min. 7 napig mellékvédekezés szükséges (ami meg is volt és néhány hétig azért meg is marad)!
ti mit tennétek? eseményutáni? várni és tesztelni 2 hét múlva? vagy megnyugodni, hiszen mensi után 1 nappal történt és nem is biztos h van ok az aggodalomra?
előre is köszönöm!
ti
most látom csak, h rossz kategóriába írtam!
bocsi, de azért remélem kapok nhány tanácsot itt is :)
ültem, és az volt a gond :D ugyh nem mond ellent a gravitációnak
köszi a tanácsot! :) hát igen a fogamzásgátlóra nem szívesen vennék be, meg amúgy sem...
hát zsepivel töröltem le, ugyh h ne follyon le tovább...
és hát lehet kicsit túlparázoma dolgot :S
lehet tesztelnem kellene 2 hét múlva, hiszem már ugyis mind1 akk, mert eseményutánit nem hiszem h kellene bevennem...vagy?
az utolsó 2 megnyugtatott kicsit :)
tudom h kevés az esély, de hát ki tudja...
ha bejutott is, abban reménykedem, h mensi közben, előtte és utána pár nappal a legkisebb az esélye a megtermékenyülésnek... (csak hát most kezdtem a fog-gátló és ki tudja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!