Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kavarhatok a volt diákommal büntetlenül?
Szia! Nálam fordított a helyzet, mert én voltam a diák, lány vagyok, a pasi meg a tanár, 9 év korkülönbséggel. Ált sulis voltam, vagyis 14, ő 23. Kezdő volt. Mi akkor nyáron ballagás után jöttünk össze, és őt kirúgták, pedig már rég nem jártam oda. Most a férjem, és azóta mérnökként dolizik, és 3szor annyit keres, és én szereztem neki az állást, szóval kárpótoltam. Azóta gyerekeink vannak....
Szóval érdemesebb először kicsit puhatolózni, mondjuk ha van olyan kollégád, akiben megbízol, hogy ő mit gondolna egy esetlegesen felmerülő ilyen kapcsolatról. Ha nagyon negatív, akkor kicsit várjatok azzal, hogy "nyilvánosságra" hozzátok, majd ha pár hónap múlva a sulikezdésnél mindenki mással lesz elfoglalva.
Szerintem nem lehet belőle semmi gond. Az iskola nem szólhat bele a magánéletedbe. Pláne akkor, ha a diák már elmúlt 18 és elballagott.
Nem kell aggódnod emiatt. Jogilag csak akkor lenne akadálya, ha a diák még az iskolába járna. De ha elballagott, akkor senkinek semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!