Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kavarhatok a volt diákommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kavarhatok a volt diákommal büntetlenül?

Figyelt kérdés
Bocsánat a kicsit egyszerű megfogalmazásért. Tanárként dolgozom egy gimnáziumban, és egy diákom nemrég szerelmet vallott nekem. És úgy tűnik, az évek során nekem sem lett túl közömbös a személye, habár amíg nem mondta, nem is gondoltam ilyen lehetőségre. Azt mondta, hogy ő még ki tudná várni azt a néhány hónapot, amíg végez, addig is nem akar semmit, és hát én is tudnék várni rá. A kérdésem, hogyha azután kezdenénk viszonyt, miután ő már elballagott, és ha akár világgá kürtölnénk, akkor a prűd iskolavezetés, vagy bárki más nem tehetne semmit, ugye? Szóval nem bocsáthatnának el ezért semmilyen jogon?
2009. ápr. 3. 20:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
ha már betöltötte a 18-at akkor nem, legalábbis szerintem
2009. ápr. 3. 20:32
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Ha nagykorú és már elballagott senkinek semmi köze, hogy kivel jársz. Nekem is a középiskolai osztálytársam beleszeretett a tesitanárba és ballagás után összejöttek.
2009. ápr. 3. 20:33
 3/12 A kérdező kommentje:
Bizonytalan vagyok, mert állítólag ebből az iskolából még énelőttem is elküldtek egy tanárt ezen okok miatt, igaz az még a szocializmusban volt, és ott férfi tanárról volt szó. Nem tudom. Még valaki?
2009. ápr. 3. 20:43
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
elviekben nem lehet gáz
2009. ápr. 3. 20:46
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Ha már elballagott és elmúlt 18 nem látom semmi akadályát.De ha még oda jár ahol tanítasz az kellemetlen helyzetbe hozhat mindkettőtöket.
2009. ápr. 3. 20:46
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Ha már nem tanul ott, akkor nyugodtan összejöhetsz vele. Senkinek semmi köze, hogy mit csinálsz valakivel, aki nem az iskola diákja. A mi sulinkban is összejött egy tanár egy volt tanítványával, és nem lett belőle semmi gond. Két felnőtt ember dolgába nem szólhat bele, még az iskolavezetés sem.
2009. ápr. 3. 20:52
 7/12 anonim ***** válasza:
89%
igen, ha mer nem az iskola diakja es van 18 akkor egyaltalan nem vethet rad rossz fenyt. En szemelyesen ismerek igazgato-diak (kesobb alkalmazott tanitono) kozti kapcsolatot, tizenakarhany ev korkulonbseggel, megsem lett semmi. szerintem nem lehet gond.
2009. ápr. 3. 21:18
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
hát midnenképpen legyen nagykorú sztem! de én ismerek egy tanárt,aki elvált a feleségétől a volt osztályába járó lány miatt.részleteket nem tok,csak h azután jöttek össze h elballagott a lány..de ezt gondolom iskola válogatja.biztos h midnenki a szájára fog venni titeket,a kérdés az h megéri?
2009. ápr. 3. 21:28
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
A legjobb lenne, ha ezt a kérdést az igazgatódnak is feltennéd. Legalább tisztában leszel az ő véleményével, és a lehetséges következményekkel. Előzd meg a bajt!
2009. ápr. 3. 21:59
 10/12 anonim ***** válasza:
87%

Ez az igazgatótól függ, én általánosba járok (8. o :DD)

Itt van egy tanár, aki pár évig nem taníthatott, mert összeházasodott a volt diákjával, de 2 éve megint itt dolgozik...

2009. ápr. 3. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!