Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kavarhatok a tanárommal? Mennyire normális ez? Lehet, hogy csak szédít? Hogy tudnám ezt kideríteni?
Ezt a tanárt, két éve ismerem. Mindig jófejnek tartottam. Kedveltem az óráit. (föci-tesi)
De kb. pár hónapja elkezdtünk msnezni, meg smsezni. Egyszer kétszer elmentünk sétálni. Volt már rá példa, hogy megsimogatta az arcom combom, kezem. Nem tudom mi tévő legyek. Fejest ugranék ebbe, mert "egyszer élünk" tipus vagyok, de azért vannak aggályaim a dolog felöl. 20 év van köztünk. Szakközépbe járok még. Szerintetek?
A közvélemény az, hogy mindenki ellenezné a korotok miatt a kapcsolatot.
Bár csak azt tudnám, honnan van mindig a sok hülyének arra ereje, hogy a dolgai mellett a te és a tanárod esetleges kapcsolatával / magánéletével is foglalkozzon. Ez csak rád és rá tartozik. Mondhatnám hogy senki nem dönthet köztetek, de nem a tanároddal lesz a gond, hanem a szüleiddel és a rokonokkal. Szerintem anyukád nem fog belemenni ebbe, maximum ha másik iskolában tanítana az a tanár, és te betöltötted már a 18. évedet.
Kiváncsi vagyok rá, hogy a többiek mit írnak még neked.
Én vaskalapos vagyok, ezért nem támogatom.
De ha úgy látod, hogy őszintén szeret, és te is őt, akkor nyugodtan. De egyébként emiatt nagyon megütheti a bokáját a tanárod, ha netán kiderül.
Remélem a legjobb döntést hozod meg, és nem feltétlenül azt hogy ne, csak ha neked ez az érdeked.
HA szeret és te is szereted őt akkor miért is ne járhatnátok??Ha meg nem szereted de kívánod akkor hajrá, egyszer élünk!!
Nálunk is van 15 év korkülönbség még is szeretjük egymást!!
F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!