Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek a plázacicákjönnek be vagy a normális csajok is? 14/L
Akinek a plázacicák jönnek be, azok nem fiúk, hanem tűzrevaló vasalthajú b*uzik... Normális lányok 4ever!
17/F
A plázacicák.
22/vasalt hajú b*zi
Na igen, hogy mire, jól mondja az utolsó. D*gni jó a plázap*csa is, normális kapcsolatra meg a normális lányok kellenek. Döntsd el mit akarsz, aszerint cselekedj.
#3 voltam.
17/F
A kérdés értelmetlen, nem lehet a nőket 'plázacica' vs 'normális' szavak mentén kettéosztani. Nekem nem jönnek be a plázacicák, és a fennmaradó nők közül a normálisak jönnek be, ami azt jelenti, hogy az én normarendszeremnek megfelelő, ami lehet, hogy számodra nem normális.
A kérdésed más témára: nektek a trabant jön be, vagy a normális autók? A trabant is lehet normális autó, igényszintje válogatja, de pl, ha a trabant nem normális, akkor a wartburg mitől az? (Értsd: ha fikázzuk a plázacicákat, mitől különbek tőlük a neccharisnyás, fekete körmű darkladyk pl?)
normális csajok akik hasonlítanak kinézetben a plázacicákra :D
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!