Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Összejöttem egy kolegámmal,...

Összejöttem egy kolegámmal, ezért kirugtak, azóta sincs munkám. Ő büntetlenül meguszta. Idegileg kikészültem, és megirtam a nejének. Ő mindent tagad és még fel is akar jelenteniMire számithatok a feljelentés ügyben? .

Figyelt kérdés
Mennyi a feljelentés átfutási ideje? ő tagad én bizonygatok,mire számithatok?
2011. szept. 22. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha van bizonyítékod, illetve szemtanú(a főnök ugye, aki kirúgott), akkor egy nyertes ügyre számíthatsz, de úgysem jelent fel. Ellenben te feljelentheted a főnököd, mert hátrányos megkülönböztetést alkalmazott veled szemben. Mindenképpen kinéz neked egy csinos összeg, keress fel egy ügyvédet.
2011. szept. 22. 13:37
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Ha nincs tanúd arra,hogy összejöttetek,akkor feljelenthet becsületsértésért. Ezzel is "bizonyítaná" a felesége előtt,hogy te csak vádaskodsz,és ő ezért rúgott ki. Még meg is nyerheti a pert.
2011. szept. 22. 15:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem én ezt kristálytisztán. Melyik az a paragrafus amelyik előírja, hogy kollégával tilos összejönni? Vagy mi köze ehhez egy munkahelynek?
2011. szept. 22. 16:00
 4/7 doboszoli ***** válasza:
83%

Nem vagyok egy erénycsősz típus, nem ismerem a körülményeket sem.

De ha bevállaltad a kapcsolatot, (tudva, hogy a kolléga nem független), és kiborult a bili, viselni kell a következményeket. Más kérdés, hogy a főnöknek semmi köze hozzá.

Az, hogy tájékoztattad a volt szeretőd feleségét, számomra "kissé" undorítónak.

2011. szept. 22. 16:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az már más kérdés a családtagok, hogy rendezik, de magyarázza már meg valaki mi köze ehhez egy munkahelynek? Az én főnököm egyszer próbálna a magánéletembe szólni, úgy rúgnám fel, hogy egy hétig nem esne le.
2011. szept. 22. 17:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én egy munkaügyi perrel kezdeném, mert egy ilyen elbocsátást elég nehéz lehetett törvényesen megindokolni. Ha a nejének megírtad, az lehet rágalmazás. A férje jelenthetne fel rágalmazásért, ha valótlant írsz a nejének.

Van valami bizonyítékod? MSN beszélgetés logja, telefonhívásrészletező, e-mailek.

Tényleg pontosan miért rúgtak ki? Mert ha emiatt rúgtak ki, akkor más is kellett tudjon róla. Aki viszont tanú lehet.

2011. szept. 23. 08:31
 7/7 anonim ***** válasza:

No? Mik a fejlemények?

Előző: A rágalmazás nagy nyilvánosság előtt elkövetett bűntett....:)

2014. ápr. 11. 03:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!