Összejöttem egy kolegámmal, ezért kirugtak, azóta sincs munkám. Ő büntetlenül meguszta. Idegileg kikészültem, és megirtam a nejének. Ő mindent tagad és még fel is akar jelenteniMire számithatok a feljelentés ügyben? .
Nem vagyok egy erénycsősz típus, nem ismerem a körülményeket sem.
De ha bevállaltad a kapcsolatot, (tudva, hogy a kolléga nem független), és kiborult a bili, viselni kell a következményeket. Más kérdés, hogy a főnöknek semmi köze hozzá.
Az, hogy tájékoztattad a volt szeretőd feleségét, számomra "kissé" undorítónak.
Én egy munkaügyi perrel kezdeném, mert egy ilyen elbocsátást elég nehéz lehetett törvényesen megindokolni. Ha a nejének megírtad, az lehet rágalmazás. A férje jelenthetne fel rágalmazásért, ha valótlant írsz a nejének.
Van valami bizonyítékod? MSN beszélgetés logja, telefonhívásrészletező, e-mailek.
Tényleg pontosan miért rúgtak ki? Mert ha emiatt rúgtak ki, akkor más is kellett tudjon róla. Aki viszont tanú lehet.
No? Mik a fejlemények?
Előző: A rágalmazás nagy nyilvánosság előtt elkövetett bűntett....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!