Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen lehet a szex egy 20 évvel fiatalabbal?
Figyelt kérdés
rám hajtott egy majdnem 20 évvel fiatalabb csajszi. volt már valakinek tapasztalata milyen egy ennyivel fiatalabb nővel a szex? másabb mint egy hasonló korúval?2011. júl. 21. 19:36
41/44 A kérdező kommentje:
épp nem volt kapcsolatom már rég. tetszett a lány, közös ismerős által ismertem meg. láttam rajta hogy tetszem neki, sokszor tett ilyen két értelmű megjegyzéséket is így kialakult egy randizgatás.
2011. júl. 22. 16:26
42/44 anonim válasza:
Köszi:)
Remélem összejön a dolog :)
43/44 anonim válasza:
láttam rajta hogy tetszem neki, sokszor tett ilyen két értelmű megjegyzéséket
miből láttad rajta?milyen megjegyzéseket tett?
44/44 anonim válasza:
Leginkább legalitási problémáktól kell tartanod, nehogy a bíróságon derüljön ki, hogy hamis volt a személyije :D
Amúgy meg Mohamed feleségül vett egy 5 éves lányt, de mivel jó muzulmán volt, megvárta az első menszeszét a nászéjjszakával :D
"hogyan tudna egy 18 éves lány elkábítani egy 38 éves férfit?"
EEEEEE? Nem kell elcsábítani, a fiatal lányok vonzóbbak mint az idősebbek. Feszesebb a bőrük, jobb az alakjuk, és nem utolsó sorban termékenyebbek, és hát mivel evolúció is formálja ilyen téren az embert, férfiak tudat alatt arra mennek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!