Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen lehet a szex egy 20 évvel fiatalabbal?
Figyelt kérdés
rám hajtott egy majdnem 20 évvel fiatalabb csajszi. volt már valakinek tapasztalata milyen egy ennyivel fiatalabb nővel a szex? másabb mint egy hasonló korúval?2011. júl. 21. 19:36
31/44 anonim válasza:
Nem érek más spermájához.
20/F :D
32/44 rottingrabbits válasza:
20 evvel fiatalabb..?
OOO, nyolc eves ez a legszebb kor,
Varom a suli elott fel egykor...!
28/F
33/44 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. miért fontos hogy milyen alkatú? nagyon is jó, ezért meg is fog történni a dolog, remélem mielőbb. köszi
2011. júl. 22. 08:47
35/44 anonim válasza:
hogyan tudna egy 18 éves lány elkábítani egy 38 éves férfit?
36/44 A kérdező kommentje:
vékony, de az utolsó hozzászólást nem értem
2011. júl. 22. 10:27
37/44 anonim válasza:
19 éves lány vagyok, mindig is bejöttek az idősebb pasik, de max. 30-ig megyek. vagy túl fiatalos lehetsz és jóképű, h rádhajtott egy korombeli. egyébként ezért szeretjük az idősebb pasikat, mert komolyabbak, érettek, és van kire felnéznünk, meg persze az ágyban is sokkal jobbak. de, hogy miért is jobb egy fiatalabb lánnyal lenni? bár nem vagyok férfi, így csak a jó emberismeretemre támaszkodhatok. vannak olyan férfiak, akik direkt jóval fiatalabb partnert választanak, mert úgymond megfiatalítja őket, színt visz az életükbe, és az a partner sokszor a férfinek köszönhetően válik igazi felnőtté. Meg persze ha a szex alapját vesszük, egyes pasiknak bejön fiatalabb partner tapasztalatlansága, illetve a kevés tapasztalata, tehát úgymond élvezi, hogy tanítgatja, ezáltal ő a dominánsabb. persze olyan férfiak is vannak, akik semmi pénzért nem kezdenének fiatalabbal, legrosszabb esetben is csak egyidőssel, de hát ízlések és pofonok.
38/44 anonim válasza:
hogyan tudna egy 18 éves lány elcsábítani egy 38 éves férfit?
39/44 A kérdező kommentje:
miért nem tudna elcsábítani? de akiről én beszélek 22 éves
2011. júl. 22. 16:08
40/44 anonim válasza:
Megkérdezhetem mivel "csábított el" téged?
Miből vetted észre, hogy tetszel neki? Te hívtad randira?
Ne érts félre, csak kíváncsi vagyok, hogy mi az, ami egy ilyen korú férfit elvarázsol :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!