Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen lehet a szex egy 20 évvel fiatalabbal?
Figyelt kérdés
rám hajtott egy majdnem 20 évvel fiatalabb csajszi. volt már valakinek tapasztalata milyen egy ennyivel fiatalabb nővel a szex? másabb mint egy hasonló korúval?2011. júl. 21. 19:36
21/44 anonim válasza:
Kérdező! Honnan tudod, hogy bejössz a lánynak? Ilyen nyíltan elmondta neked?
22/44 A kérdező kommentje:
hallottam róla 1-2 dolgot, tudom hogy benne lenne
2011. júl. 21. 20:17
23/44 anonim válasza:
Hallod ez azért így kevés. Mert az egy dolog, hogy mással milyen. Nehogy aztán csalódj. Beszélgettél már vele?
24/44 A kérdező kommentje:
persze. randizgatunk is már. de itt most kíváncsiságképp tettem fel a kérdést.
2011. júl. 21. 20:20
25/44 anonim válasza:
Jah, az más. Azt hittem csak megláttad, megtetszett, de még egy szót sem váltottál vele, csak reménykedsz.
26/44 anonim válasza:
Én csak azt tudom,hogy milyen egy 40 éves nővel szexelni:) Biztos,hogy a legjobb érzés volt. Amikor ez a nagyszerű dolog történt,akkor voltam 24 éves, a nő 40.
28/44 anonim válasza:
h néz ki a csaj kérdező?milyen testalkatú?
29/44 anonim válasza:
h néz ki a csaj,testalkat?kérdező
30/44 anonim válasza:
Szerintem mindenképp próbáld ki.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!