Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen lehet a szex egy 20 évvel fiatalabbal?
Ezért most a sok troll, le fogja húzni a válaszom,de én 20 évesen lefeküdtem egy 41 éves(fiatalos kinézetű) pasival. Ezután kb. egy évig üldözött a szerelmével. :) Szóval a férfiaknak biztos,hogy bejön ilyen fiatalokkal,az már egy másik kérdés,hogy vajon a lány is azt kapja amire számít,vagy csalódik?
26/N
26/N És milyen volt?
Bocsi már az offért, de megöl a kíváncsiság :D
Én 35 vagyok és a feleségem 23. Igaz, hogy nincs köztünk 20 év, de azért leírom, amit gondolok.. :)
Esetleg annyi különbség lehet, hogy mivel fiatalabb, ezért feszesebb, virgoncabb. Szerintem egy fiatal lány nyitottabb az új dolgokra..
Ennek ellenére, tuti vannak olyan 40-es nők is, akik simán bevállalósak.
Szóval, olyan nagyon nagy különbség nem hiszem, hogy van. Kortól független egy nőnek a személyisége. Vannak ugyan úgy prűd 20 éves lányok is, és tüzes 40-esek.
Hogy milyen volt? Jó,jó volt. Ő ugye 21 évvel volt idősebb nálam,de volt olyannal is szexkapcsolatom,aki 16 évvel volt idősebb. Tapasztalataim szerint jóval figyelmesebbek,mint a fiatal fiúk,tudják mi kell a nőnek. Ha érted mire gondolok.... :D
26/N
40évesen milyen a szex??
Szerintem fárasztó XD..
De ha a 40 évesek a 20 évesekkel szexelnek akkor a 20 évesek kikkel??
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!