Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fiúk miért perverzebbek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért perverzebbek, mint a lányok?

Figyelt kérdés
Ennek evolúciós okai vannak????
2011. júl. 20. 20:46
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Én simán megcsinálnám a fentieket, sőt, még durvábbakat is... :DDDD
2011. júl. 21. 17:09
 22/31 anonim ***** válasza:
a lányok perverzebbek, csak ők nem vállalják nyílvánosan
2011. júl. 22. 19:49
 23/31 anonim válasza:

A lányok is azok, de nagyon! :P

Am lány vok :DDD

2011. júl. 22. 19:55
 24/31 anonim válasza:
nagyon kíváncsi lennék, hogy a korai válaszolóknak mi a neme és hány évesek...
2011. júl. 22. 19:58
 25/31 anonim ***** válasza:
A pasik perverzebbek!!!!!!!!!!!!
2011. júl. 22. 20:15
 26/31 Dzsigier válasza:

Szerintem nem ugyanolyan perverzek!Nézzük a maszturbációt:

A férfiak sokkal jobban vágynak rá mondjuk 13-14 éves korukban mint a lányok!A lányoknál a maszturbáció olyan mint a fiúknál a haj-fel-zselézés!Nem vágnak rá de szívesen kipróbálnák....Mégis vannak olyan férfiak akik nem zselézik fel a hajukat...A lányoknál ugyanez van....Vannak nagyon perverz lányok, de van olyan aki tényleg nem mutatja ki!

2011. júl. 22. 20:55
 27/31 anonim ***** válasza:
Fiúk között is vannak olyanok, akik külsőre és viselkedésre teljesen visszafogottak és tartózkodóak, aztán olyan perverz gondolataik is vannak, hogy néha még saját maguk is megrémülnek tőlük.
2011. júl. 22. 21:12
 28/31 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok, és az eddigi csajaim mind perverzebbek voltak, mint én. És szerintem tökjó hogy ők ezt nem híresztelik, hisz így egy kihívás volt, hogy kihozzam belőlük ezt az oldalukat:) Tudod, a pasik szerzik meg a csajokat többnyire, és ezért mi kénytelenek vagyunk nyitottabnak lenni.
2011. júl. 22. 21:17
 29/31 anonim ***** válasza:
HEE MOST EZ MIT ÉRDEKEL TÉGED MONDD MÁ MEG!!DE KOMOLYAN ÍRD LE!HOGY MI A JÓ BÜDÖS FRANCNAK ÉRDEKEL!
2011. júl. 22. 21:52
 30/31 anonim válasza:
b. nem a fiúk perverzebbek: )
2011. júl. 22. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!