Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért perverzebbek, mint a lányok?
Figyelt kérdés
Ennek evolúciós okai vannak????2011. júl. 20. 20:46
21/31 A kérdező kommentje:
Én simán megcsinálnám a fentieket, sőt, még durvábbakat is... :DDDD
2011. júl. 21. 17:09
22/31 anonim válasza:
a lányok perverzebbek, csak ők nem vállalják nyílvánosan
23/31 anonim válasza:
A lányok is azok, de nagyon! :P
Am lány vok :DDD
24/31 anonim válasza:
nagyon kíváncsi lennék, hogy a korai válaszolóknak mi a neme és hány évesek...
25/31 anonim válasza:
A pasik perverzebbek!!!!!!!!!!!!
26/31 Dzsigier válasza:
Szerintem nem ugyanolyan perverzek!Nézzük a maszturbációt:
A férfiak sokkal jobban vágynak rá mondjuk 13-14 éves korukban mint a lányok!A lányoknál a maszturbáció olyan mint a fiúknál a haj-fel-zselézés!Nem vágnak rá de szívesen kipróbálnák....Mégis vannak olyan férfiak akik nem zselézik fel a hajukat...A lányoknál ugyanez van....Vannak nagyon perverz lányok, de van olyan aki tényleg nem mutatja ki!
27/31 anonim válasza:
Fiúk között is vannak olyanok, akik külsőre és viselkedésre teljesen visszafogottak és tartózkodóak, aztán olyan perverz gondolataik is vannak, hogy néha még saját maguk is megrémülnek tőlük.
28/31 anonim válasza:
Fiú vagyok, és az eddigi csajaim mind perverzebbek voltak, mint én. És szerintem tökjó hogy ők ezt nem híresztelik, hisz így egy kihívás volt, hogy kihozzam belőlük ezt az oldalukat:) Tudod, a pasik szerzik meg a csajokat többnyire, és ezért mi kénytelenek vagyunk nyitottabnak lenni.
29/31 anonim válasza:
HEE MOST EZ MIT ÉRDEKEL TÉGED MONDD MÁ MEG!!DE KOMOLYAN ÍRD LE!HOGY MI A JÓ BÜDÖS FRANCNAK ÉRDEKEL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!