Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért perverzebbek, mint a lányok?
Figyelt kérdés
Ennek evolúciós okai vannak????2011. júl. 20. 20:46
1/31 anonim válasza:
Pont ugyanolyan perverz mindkét nem.
Szociális okai vannak, hogy a fiúk bátrabban felvállalják ezeket, a lányok meg inkább titkolják.
2/31 anonim válasza:
Ugyanolyan perverz mindkét nem, csak a lányoknál kevésbé szociálisan elfogadott dolog felvállalni, ezért inkább titokban csinálják.
3/31 anonim válasza:
ugyanolyan perverzek a lányok is, cak kevésbé merik bevallani/kevésbé nyíltan csinálják
4/31 anonim válasza:
csajok sunyiban kiélik a fétis vágyaikat ^^.
5/31 anonim válasza:
A homoszexualitásnál meg pont fordítva van, azt inkább a lányok szokták felvállani.
6/31 anonim válasza:
Ezt ki mondta neked kérdező??A nők között elárulom hogy vannak millioszor perverzebb alakok:D csak maximum nem hangoztatják mint mi férfiak a fantáziájukat!
7/31 anonim válasza:
a lányok sokkal perverzebbek, hidd el, én is lány vagyok :P
8/31 anonim válasza:
hohó nem találkztál még perverz lánnyal? Azért mert a környezeted ilyen, még ne általánosíts.
Nem hiszem hogy a szexuális aktivitás vagy nyitottság nemtől függene. Inkább a személyiségtől és a neveltetéstől.
9/31 anonim válasza:
szerintem a lányok is ugyanolyan perverzek, csak nem mondják ki és hangoztatják minden egyes másodpercben -.- :D
10/31 anonim válasza:
ezt hallgasd meg akkor, mindjárt megváltozik a véleményed: :DDDDDDDDDDDDD http://www.youtube.com/watch?v=bN0YV-g9fpM&feature=related
imádom ezt a számot :D
Am lány vok XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!